Burç konusunda bir şey söyleyemeyeceğim ama kendini kaptırmadan önce sevgisinden emin ol bence. Bir de sevgilisi olmadığından emin misin? Bir kere de sabah ya da öğlende yazmayı deneyebilirsin ona. Tabi ben aşk konusunda tavsiye alınacak son kişi sayılırım ama.
bızı tanıstran arkadaslarr zaten sevgılı olmamz ıcın tanıstrdlar :)
O zaman durum gayet olumlu desenize.Yani doğru zamanı bekliyordur tahminimce iyice yakınlaşmak için. Hayırlısı artık. Astroloji uzmanı arkadaşlardan görüş almak lazım.
mrb kızlar bundan 3 hafat once arkadasm aracılıgylaa bır balık burcu erkegyle tanıstımm..onu grdugumde boyu posu durursu gozlerı dıslerııı...bı ınsan bu kadarmı yakısıklı olr dedım..cok yakısıklı ve cokta ınanclı bırısı..ayrıca yakısıklı oldgunun farkında bıle degıl bnce..farkında olsaydıı bos kalmazdıı belkıde..cok mutevazii ve amacıı oyle gezıyım tozuyum fıngırdesıyım fılan degılyakısıklılıgını geceyımde ılk defa onun kadar temız onun kadar terbıyelıı amacı cınsellık olmayan bır ekek grdum..cook erkek tanıdım ama hıc bylesını grmedımm..bulusmamzda ban ılgı gosterdıı yalnz kalmak amacyla sıgara ıcmasıne eslık etmemı falan ıstedı..bı kac kez daha grustuk yanyanayken sevgılıymısz gbı benı kıskandrıyor kur yapıyrr temas yok ama gezerken falan cok gezme gbısınden ımalarda bulunuyorr..fakat bı gunu bı gununu tutmuyorr..zaten balık burcu oldgunu ogrenınce delıye dondummm neyse gun ıcınde bana yazmıyor sadece aksamları kısa bı yazsma yapyrzz..sızce ondan dahamı ılgılı davranmalıyım yoksaa o yazmadgı surece bende mı yazmamalıyım?? balık burcu erkegıne nasıl avranmalıyım kızlarr yardıımmm
kızlarr yokmuu balık burcu erkegını tanıyannn
burçlarla insanları değerlendirmem ama yinede birkaç örnek verebilirim.
eşim balık burcu.
inanılmaz romantik tam bir sürpriz adamı.çok zeki.esprili.çok çok çok çalışkan.
girdiği ortamda ilgi odağı olmayı sever.çok sıcakkanlı.çok güleryüzlü.
çookk duygusal.eli açık.hatta fazla açık.çok naziktir.6 yıl flört ettim bana karşı ağzından birakın küfürü salak kelimesini bile duymadım.
çok inatçı.eğer bir şeye hayır diyorsa bunu evet yapmanız mümkün değil.
benim bildiğim doğrudur huyu vardır.ne derseniz deyin bir cevap bulup kendi doğrusuna getirir lafı ki bu huyunu hiç sevmem.
çok çok sakin.sinirlendirmek çok zor.ama sinirlendiyse hemen hemen hemen kaçın:)))
bunlar burcunun özelliğimi bilemiyorum dediğim gibi araştırmadım.ama balık burcu diye sordunuz belki bunlar burcun özelliğidir.
Balığın erkeğini bilmem hiç tanımadım ama balık kızı olarak az çok anlayabiliyorum
Övülmeyi, ilgi görmeyi severiz bi günümüz bi günümüzü asla tutmaz.
Bi gün acayip özgüvenim tavan yapar , kendimi harika hissederim 'vay anasını ne kadan mutluyum ' derim
Ertesi gün hatta belki de o günün akşamı daha 'alllaaam ben ne yaptım, niye bu kaderi bana layık gördün offf çok mutsuzum ölmek istiyorum' derim
Üstüme çok gelinsin istemem hani güzel sözleri severim ama aşırı ilgi de beni bunaltır. Karşımdakinde merak uyandırmayı severim.
Bişeyi yaptırmak istiyorsan asla işi inada bindirme emin ol kaybeden sen olursunKafasına taktıysa mutlaka yapar .
Biraz kapalı kutu ol yani direk kendini açma onun seni keşfetmesini sağla. Balık seni merak eder sende ne kadar kendini çekersen o kadar üzerine gelir çözmeye çalışır
Canım Merhaba
Bence bu burçla alakalı bir durum değil. Tabi her balık burcu aynı olcak diye bi kaide de yok
Benim sözlüm )7 yıldır tanıyorum 2.5 yıldır da sevgiliyiz ) balık burcu. Hayatımda tanıdığım en ilgili ve özenli erkek benim çevremde ve onun çevresinde de parmakla gösterilir. Ve ilişkimizin en basında bile bu bahsettiğin şeylerle bigün olsun karşılaşmadım .
Bence arkadaşın biraz utangaç ve çekingen bi yapıya sahip olabilir . O yüzden yakınlaşmakta tereddüt ediyor olabilir. Ama yazma konusunda bişey diyemem bi kaç gün sen yazıp onun tepkisini ölçebilirsin . Sen hiç yazmıyorsan o yazmadan dediğim gibi çekiniyor olabilir daha çokyeni çünkü
Eşim balık burcu...Her burç aynı olur mu bilemem ama ben tanıdığım kadarıyla sıralayayım:
-Hayatımda bu kadar inat bir burç görmedim, kendim inadımdır ama yok böyle bir şey...
-Övülmeyi çok sever, her erkek gibi aslansın kaplansın denince yaptırılamayacak şey yoktur ama tam tersi zıt sözlerde de bir o kadar uzaklaşır.
-Hayal aleminde yaşar, yurt dışına çıkmalar, zengin olmalar, lotodan para tutturmalar falan
-Oldukça duygusal ve merhametlidir,
-Sürprizler insanıdır, acaip romantiktir. Kendimi çok öküz hissediyorum bu yüzden
-Çok fazla ilgi bekler ama sıkmaya da gelmez. Ortasını tutturabilmek de bir beceri. Hem ilgileneceksin, kıskanacaksın hem de karışmayacak, hesap sormayacaksın nasıl olacaksa
-Para hesabı yapmaz, cimri hiç değildir tam tersi eli açıktır.
-Hayata karşı güçlü duruşu yoktur en ufak sorunda dibe batmış gibi ahlar vahlar. Sürekli ona destek olmak, yüreklendirmek gerekir.
Şimdilik böyle aklıma gelenler.
mrb kızlar bundan 3 hafat once arkadasm aracılıgylaa bır balık burcu erkegyle tanıstımm..onu grdugumde boyu posu durursu gozlerı dıslerııı...bı ınsan bu kadarmı yakısıklı olr dedım..cok yakısıklı ve cokta ınanclı bırısı..ayrıca yakısıklı oldgunun farkında bıle degıl bnce..farkında olsaydıı bos kalmazdıı belkıde..cok mutevazii ve amacıı oyle gezıyım tozuyum fıngırdesıyım fılan degılyakısıklılıgını geceyımde ılk defa onun kadar temız onun kadar terbıyelıı amacı cınsellık olmayan bır ekek grdum..cook erkek tanıdım ama hıc bylesını grmedımm..bulusmamzda ban ılgı gosterdıı yalnz kalmak amacyla sıgara ıcmasıne eslık etmemı falan ıstedı..bı kac kez daha grustuk yanyanayken sevgılıymısz gbı benı kıskandrıyor kur yapıyrr temas yok ama gezerken falan cok gezme gbısınden ımalarda bulunuyorr..fakat bı gunu bı gununu tutmuyorr..zaten balık burcu oldgunu ogrenınce delıye dondummm neyse gun ıcınde bana yazmıyor sadece aksamları kısa bı yazsma yapyrzz..sızce ondan dahamı ılgılı davranmalıyım yoksaa o yazmadgı surece bende mı yazmamalıyım?? balık burcu erkegıne nasıl avranmalıyım kızlarr yardıımmm
Sanırım tüm balık erkekleri cimri değil,benim eşimde aynı şekilde fazlasıyla eli açıktır.Gönlü zengin ve çok yardımsever.
Eşim balık burcu,flört döneminde çok duygusal ve hassastı.Evlenince hiç biri kalmadı:))Çok hayalperesttir onunla bol bol hayal kurabilirsiniz.Benim eşim
balık hafızadır tabi işine geldiğini asla unutmaz:)Ayrıca balık burcunun özelliğimidr bilinmez çok kaprislidir benim yapmadığımı kaprisi yapar.
Kıskanclığımız da çok.Bence çok fazla ilgi gösterme bırak kendi yazsın önceliği devret.Baştan kurallarını koy.
Yazmayı unutmuşum acayip inatçıdır.Dediğim dedik çaldığım düdük,kimse kararından geri döndüremez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?