Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli değilim. bekara karı boşaması kolay diyeceksiniz. Ama düşüncem hiçbir şey senin sağlığından önemli değil.
Ablam zor dönemler yaşadı evliliğinde. Kaynana görümce aman Allahım o günleri hatırlamak bile istemiyorum.
Şu an eniştem ablasıyla tek görüşüyor. Ablam asla gitmiyor,evine sokmuyor 3 yıl önce felan yüzsüzlük yapıp geldi ablam kriz geçirdi resmen.Ablamı mutfaga kapadım. Çıktım dışarı bu kadını çıkar enişte bu evden yoksa ben ablamı ve yeğenlerimi alıp çıkıyorum dedim.
Çıktı gitti aptal kadın.
Kayınvalidede ölene kadar eziyet etti. Ablam onlada bagını koparmıştı , ama kanser olunca son dönemde bizimde zorumuzla,hastane faslında kocasının yanında oldu.
Eşin bi seçim yapıcak! Ya sen ya ailesi!
Şimdi gidersen hep gitmek zorundaısn unutma! Kendi gitsin.
Bayramın ikinci günü eniştem hep kaybolur :) ablasındadır bizde aramayız.
O manyak görümce kücük yeğeneni bi kere bile göremedi.
Ablam haklı olarak cocuklarıda göstermedi. Ama bizim barıştırma çabamız olmadı. Ablam evden cıktıgında,eniştem ayağımıza kadar geldi.
Alttan almak iyi değil bu durumlarda.
Karışık yazdım ama sen anlamışsındır yazdıklarımı umarım :)
Şansın bol olsun diyorum.
anladığım kadarıyla kültür seviyeleri itibariyle bu tarz bize çok ağır gelen sözleri onlar normal hayatlarında günlük konuşmalarında kullanıyor ve onlara bu tür kavgalar normal geliyor.. bazı insanlara bir laf edersin hakaret sayar yüzüne bakmaz bazısına bin katını söylersin yarın gelir yüzüne güler gerçektende hiç alınma kırılması da yoktur şaşar kalırsın. eşinde bu ailede yetişmiş sonuçta ona da bu tür olaylar normal geliyordur. kültür farkı bu.
kararın ne yönde olacak bilmiyorum ama gidersen mutlaka kendini ne yaparlarsa yapsınlar umursamayacağın ve hiç bir lafın altında kalmayacağına hazırlayarak git, orda bulunma sebebinin eşinin hatrı olduğunu eşin dahil herkese hissettir.
ailesi eşinin azospermi sorununu biliyor mu? bilmiyorsa bence kaynana mutlaka öğrensin, o tür kadınlar konuya bizim gibi bakmıyor, kıymetli oğlunu senden boşatıp kolay kolay kimseyle evlendiremeyeceğini o yarım aklına soksun. bu durumda bütün tavrı birden değişebilir..
Ben onları bıraksam da onlar bizi bırakmayacak. sürekli plan içinde plan.. yapacakları yok, sağa sola bulaşmak bizimle uğraşmak. bir yerde ben de yeter diyeceğim ama ne zman bilmiyorumŞu anda eşimi seviyorum belki de bu sevgi tükenene kadar bilmiyorum ki![]()
Kızlar, konumun detaylı topiği burada ;http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...dan-bunaldim-fikirlerinize-ihtiyacim-var.html
Son gelişmeleri ise burda detaylıca anlattım. Fİkirlerinize ihtiyacım var. Ne olur bana bu konuda akıl verin![]()
Kızlar dakika bir gol bir derler yaaa hani, benim balık hafızalı kocam, yine annesini gündeme getirdi.
Yukarda simayyın da dediği gibi hayatımda eşim olduğu sürece bir şekilde bunlar da olacak.KURTULAMAYACAĞIM.
kadının kapısının önünden geçerken bile irite oluyorum.
Mevzuu şu;
eşimle tv izliyoruz, birden bana Anneler Gününü hatırlattı.Sonra napıcaz dedi.
Ben de ; ben anneme altın yüzük alıp kargoyla göndereceğim sen de annene ne alıyorsan al dediim.. benim bir tane annem var ikincisini tanımıyorum. bana el kızı diyn bir kadın, benden evlatlık göstermemi beklemesin dedim.
Biz geçen sene kayınvalideme altın yüzük alıp annem şehir dışında olduğu için hiçbişiy almamıştık. Bakar mısınız hatırladıkça sinirlerim bozuluyor. Ve annem öğrenmişti bunu. Yani o zmaan alıp kargoyla göndermek neden aklıma gelmediyse.
Şimdi ben kaynanam ve ŞUREKASINDAN kurtulmaya çalıştıkça, eşim özel günler, kandiller, bayramlar falan filan aramızı düzeltmeye çalışıcak. Olaylı günden beri mevzuusu yoktu (demek ki unutturmaya çalışıyormuş) ama şimdi birden bire anneler gününü çıkarttı karşıma..
Ben de hep şunu söylüyorum. Bak annenle artık hiç bir bağım yok, sen de dilersen benim ailemi silebilrisin. Benim ailemi koz oalrak kulllanmana da izin veremem. İki de bir ben senin ailenle görüşüyorum yaaa lafını da duymak istemiyorum. Elmalarla armutları birbirine karıştırıyorsun diyorum.
Benim ailem sana hakaret etti mi?
El oğlusun dedi mi?
Saygısızlık yaptı mı? diyorum ses yok.
bütün bunlara rağman görüşmek zorunda da değilsin. Ama ben senin annenle hiç bir şekilde muhatab olmak istemiyorum diyorum. Böyle hayat mı geçer diyor bana.
Tamam sevme, yüz verme, sana hakaret etmelerine ben zaten izin vermiyorum merak etme. Bizim hayatımıza da müdahle edemiyorlar diyor. Annesiyle aramızda geçenleri unutmamı istiyor. Annelere kinleşilmezmiş. tartışma uzuyor.
Dünkü bu tartışmadan sonra taviz vermemek için gittim yatak odasına uzandım. Sonra arkamdan geliyor, ben seni çok seviyorum küsmeyelim nolur. Ben annemi atamam. Koparma ilişkini ama resmi davran BENİ SEVİYORSAN diye de ekliyor. Hep aynı edebiyat.
Şimdi diyorum ki kendi kendime ben de..
daha düne kadar kızlarını doldurp üstüme salan, ardından el kızısın sen diyen bir kadının neden anneler gününü kutlayacağım ben.İçimden gelmiyor kiEşim tüm bunları görüyor ama hep beni ikna çabasında.. Ve ben sıkıldım beni ikna etmeye çalışmasından da.
Ben napmalıyım. nasıl bir yol izlemeliyim.Çünkü bir ileri ki geri hep aynı muhabbetin içindeyiz. Sıkıldım ben.
Ya bu deveyi güdeceğim ya da bu diyardan gidecğim demek istemiyorum ben![]()
ablamları rahat mı bıraktılar sanıyosun.
ah ah o görümce alttan alttan ne fettandı. kaynana of of.
ama ablamın ve bizim duruşumuz netti!
eniştem bi iki denedi baktı olmuyo çizgiyi çekti.
taşıncaz demişsin temmuzda o zaman daha iyi olur.
eşin seni kaybedebileceğini bilsin.
nee o öyle ne yardan ne serden.
senin anan seni elalemin anası ,kardesi üzsün diye mi dogrudu büyüttü.
eşinse eşin,evlilikse evlilik.
bu hayat bi kere. sen netliğini koru. sorun sende değil. bi karar vermesi gereken eşin.
inşallah hayırlısı olur hakkında
eşim aslında herşeyin farkında ama ne yardan ne serden geçiyor.
beni ikna edebileceğini düşünüyor.
bir kere adım adarsam ömürümün sonuna akdar istekleri bitmeycek
anlatıyorum anlatıyorum evet haklısın diyor hooop sil baştan yine başlıyoruz tekrar
bir yerde artık dur demenin zmanı geldi
ben de bekleyeceğim sonra ya ben yaaa ailen diyeceğim
galiba sonumuz bu yönde ilerliyor
valla canım yerde yırtık çorap bile bulsan alıp hediye diye götürme ona haketmiyor.bende tam bişe olmaz götür dicektim bişeyler eşin için sevme mesafeni koru ama küs kalma dicektim.
ama diğer konunda kansız köpekler lafı yeni geldi aklıma. sakın sakın götürme hak etmiyor ..ve başlığımda yazdığım gibi sen yine iyisin kocanda ne mal olduklarını biliyorda seni ikna etmeye çalışıyor. tamam ben kaynanamdan henüz bişe görmedm ama adım gibi biliyrum beni sevmediklerini
ki ben oğullarını bile sevdiklerini düşünmüyorum. ya evlendik 1 kuruş yardım etmediler oğullarına kendi ihtiyaçlarınıda kocam karşıladı birsürü kredi çekti.. kadın hala bişeyler alıp oğluna tıkıyor faturayı deli oluyorum. alıp alıp ödetiyorlar hala sırf borçlarımız yüzünden çocuk yapmayı erteliyoruz rahata girelim öle olsun allahın izniyle diyoruz.. cadı gibi kaynanam çok akıllı masum gibi davranıp kendi oğluna masum bi tavşan gibi gösteriyo.. ah ah buda içimi kemiriyor. herneyse knumuzun dışına çıkmayalaım
ama sakın alma mantıklı bi şekilde neden almayacağınıda kocana belirt hatırlasın her söledğinde kocana onların sözlerini hatırlar susarkalır.. anneler günüymüş..
bende kaynanama bişey alıcam eşimi denemek için bakıcam oda benim anneme alıyormu diye. zavallı annem kaynanamdan daha çok düşünüyor damadının borçlarını.. eğer aklına bile gelmez ise benimde bidaha umrumda olmaz. herşey karşılıklı.. ama seninkiler vadelerini doldurmuş zaten..
umarım herşey senin için güzel olur,mutlu olursun
Tatlım ya okuyunca okadar sinirlendim ki diğer mesajım saydırdım görfüğün üzere senide anlıyorum iki arada bi derede kalmışsın eşin yüzünden eşin niye ısrar ediyo biliyomusun eğer sen gitme<zsen diceklerki bak bak bak koca adam bi karısına laf geçirip getiremedi karısının ağzına bakıyo vs eminimki eşinini ısrarının altında bu sebep var baktın kötü lafta sözden anlamıyo eşin tatlı dille gitmek istemediğini anlat bari yediğin kötü lafları hatırlat kendini zayıf taraf olarak göster artık napalım duygu sömürüsü yapıp gitmemeye bak allah yardımcın olsun canım amam sebebi kesin yukarda yazdığım gibi yoksa ısrar etmez bence
aynen
ben de sonra onları evden paket yapıp gönderdim :)