• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balık kokulu akıntı

Anoanoano

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
86
Kızlar geçen ay tedavi oldum balık kokulu akıntımdan dolayı geçer gibi oluyordu ama geçmiyordu doktor antibiyotik ve fitil verdi ilaçlarımı fitilimi kullandım geçti sandm ama regl oldum ve bitti koku tekrardan başladı ve kaşınma akıntıyla beraber ne yapmam lazım psikolojim bozuldu şuan cinsel hayatım yok

cok gecmis olsun. ped zarar veriyor olabilir mi size? vajinal cupa gecseniz belki bir tik rahat edersiniz

Kızlar geçen ay tedavi oldum balık kokulu akıntımdan dolayı geçer gibi oluyordu ama geçmiyordu doktor antibiyotik ve fitil verdi ilaçlarımı fitilimi kullandım geçti sandm ama regl oldum ve bitti koku tekrardan başladı ve kaşınma akıntıyla beraber ne yapmam lazım psikolojim bozuldu şuan cinsel hayatım yok
Florayu tamamen bozmuşsunuz vajina iç yıkamanız var mı

Yakın zamanda antibiyotik, kortizon vb. Kullandınız mı? Oral

Peki ne yapmayı planlıyorsunuz probiyotik kullandınız mı Borik Asit kullanın diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum
Probiyotik hiçbir faydası olmadı bana doktor antibiyotik fitil ve flora düzenlemesi için ilaç verdi Ornisid tablet neopetran fitil ama onlarında geçici kronikleşti geçmiyor

Back
X