Anal fissür

ceyda723

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Arkadaşlar 1 yıldır aynı illeti çekiyorum asla bir iyileşme göremiyorum arada 2 hafta iyi oluyorum sonrası hep aynı durumdayım. 2 kere farklı doktora gittim. 2side bana çatlağın olduğunu söylediler. Makatımı kontrol edince dışarısında pek birsey gözükmüyor ama iç kısmım felaket şekilde geceli gündüzlü kaşınıyor. Tualete çıkarken kabızda olsam pek fazla acı hissetmiyorm ağrımda yok . Sadece kaşınıyorum. Mantar ilacı vermişti bir doktorum kremli ve hap şeklinde kullandım. Makatıma kremi sürünce ağlayasım geliyordu kaşınmam ve batmam 10 katına falan çıkıyordu onu bırakıp sadece bitkisel şeyler içip hapımı kullandım .kaşıntı hala devam ediyor başka doktora gittiğimde ise bana mantarımın olmadı çatlağım olduğunu söylüyor. Ama kaşıntım hiç bir türlü geçmiyor. Arada makat bölgem şişiyor ve batma gibi oluyor direkt sıcak suya oturmam gerekiyor ve beni bu çok rahatlıyor . Ama aksamı tekrar kaşıntım devam ediyor. Eziyet gibi hayatım mahvoldu bazen dışarı dahi çıkamıyorum. 1 yıl olucak psikolojim alt üst oldu sürekli bir kaşıntı batma hissiyatı var lütfen yardımcı olun benim gibi bu durumu yaşayıp tedavi olan varmı teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
En son doktorum bana anestol kremi verdi sadece kaşıntı esnasında onunla rahatlayabiliyorum ve onsuz dışarı çıkamıyorum o derece

Anestıl uzun süre kullanınca incelme yapıyor deride ve önerilmiyor.Doktor makattan içeri kadar girilen homeroid merhemi ve damar genişleten D....lon gibi bir ilaç vermedi mi

Anestıl uzun süre kullanınca incelme yapıyor deride ve önerilmiyor.Doktor makattan içeri kadar girilen homeroid merhemi ve damar genişleten D....lon gibi bir ilaç vermedi mi
Verdi duphalac vermişti kabızlıkta çok problem yaşamıyorum ama damar şişliğim oluyor onun içinde glvyonel vermişti ve promad vermişti onları sürünce içimde bir kıpırtı hissediyorum kaslarımın hepsi aynı anda oynuyor gibi felaket birsekilde bıraktım suan sadece anestol kullanıyorum günde 3 ü geçmemeye çalışıyorum

Damar şişliği için onun başka bir adı da vardı Daflon araştırın doktorunuza sorun isterseniz bende çok yarıyor

Sanırım bunun çözümü yemek içmek ve stresten uzak durmak 2 doktora gittim zaten doğru düzgün ilgilenmiyor devlet hastanenelerinde sessizce tedavi edip bilgisayar ekranına ilaç yazmak ile meşguller inanırmısınız ben sordum e hocam neyim varmış zorla 2 kelime etti. Sana yapacağın şeyleri söyleyeyim. Arada şişikliğin varsa sıcak suya oturabilirsin ben arada soğuk suya da oturdum çok iyi geldi neyse yeme içmeye dikkat etmelisin arada çok iyi olduğun zaman kaçamaklar yap birsey olmuyor ve hersey kafada bitiyor ben hep bunu düşünüyordum geçmeyecek ne olacak diye strestten de kaynaklı diyorlar o yüzden düşünmeyi bırak son olarak anestol ve zeytin yağ yada kremsi Hindistan ceviz yağı olsun onun ile birlikte Tualet ihtiyacını gider çok kolaylaştırıyor. Hepsi bu kadar çok kremleri süreyim deme hersey sonunda birbirine karışıyor arada hatta yatarken ben hep iç çamasırımı çıkardım sabahları çok güzel kalkıyorum

Kaşıntı mı var birde ben en çok ondan şikayetçiydim hala da var bir tek o beni zorluyor kaşımamaya Tualet kâğıdı kullanmamaya dikkat et benim o kadar çok kaşınıyordu ki en son makat kenarlarım yara gibi oluyordu

Son düzenleme:
Kalıntın mı var birde ben en çok ondan şikayetçiydim hala da var bir tek o beni zorluyor kaşımamaya Tualet kâğıdı kullanmamaya dikkat et benim o kadar çok kaşınıyordu ki en son makat kenarlarım yara gibi oluyordu
Sizin durumunuz anal fissür, kaslar çatlaktan dolayı gerildiği için makat daralıyor ve tam temizlik sağlanmıyor.ağrısı acısı sızısı da ayrı işkence.ben ondan çok çekmiş biri olarak 2019 yılında ameliyat oldum ve tamamen kurtuldum.fissür kronikse ameliyatsız hayat kalitesi sıfır

Sizin durumunuz anal fissür, kaslar çatlaktan dolayı gerildiği için makat daralıyor ve tam temizlik sağlanmıyor.ağrısı acısı sızısı da ayrı işkence.ben ondan çok çekmiş biri olarak 2019 yılında ameliyat oldum ve tamamen kurtuldum.fissür kronikse ameliyatsız hayat kalitesi sıfır
Gerçekten suan sınavım var o süreci atlatayım tekrardan gideceğim ama doktorlar güzel ilgilenmiyor özele gideceğim sanırım

Makat darlığım oluyor şişiyor sonra geçiyor sizde mi öyleydiniz ve ameliyat olduktan sonra nasılsınız bende ağrı falan yok kabız olduğumda çok acı olmuyor sadece bir dönem şişkinliğim ve Tualet ihtiyacıma izin vermiyor bu şişkinlik ek olarak sürekli kaşıntım var

Back
X