- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
Merhaba kizlar sizlerden fikir almak icin actim konuyu 2016 yaz sezonunda allah nasip ederse düğünümüz olucak ben düğünde balık model gelinlik giymek istiyorum boyum fizigim musait buna sorun yok (1.70 boy / 56 kilo ) topuklu vs. De giricek isin icine 1.80 e yakin olucak...
Nişanimiz büyük oldu ve ben prenses nisanlik giydim, yani kabariktan hevesimi aldim diyebilirim....
Nisanligimida balik model alacaktim fakat son anda prenses etege karar kildim nişanda giyemedim o halde düğünde giyeyim diyorum...
Tabiki uzun kuyruklu ve uzun gösterisli bir duvak istiyorum sade bir topuz sade bir cicek sade makyaj sade ayakkabi hersey bembeyaz sade kibar ve zarif olmali....
Siz balık model gelinlikler hakkinda ne dusunuyorsunuz???
Örnek olarak bir kac resimde ekleyecegim hep birlikte bir konsey yapalim olmazmi :) ??
Benim aklimdaki modeller bu sekilde... Peki siz ne diyorsunuz????
Nişanimiz büyük oldu ve ben prenses nisanlik giydim, yani kabariktan hevesimi aldim diyebilirim....
Nisanligimida balik model alacaktim fakat son anda prenses etege karar kildim nişanda giyemedim o halde düğünde giyeyim diyorum...
Tabiki uzun kuyruklu ve uzun gösterisli bir duvak istiyorum sade bir topuz sade bir cicek sade makyaj sade ayakkabi hersey bembeyaz sade kibar ve zarif olmali....
Siz balık model gelinlikler hakkinda ne dusunuyorsunuz???
Örnek olarak bir kac resimde ekleyecegim hep birlikte bir konsey yapalim olmazmi :) ??
Benim aklimdaki modeller bu sekilde... Peki siz ne diyorsunuz????