Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .
Hadi hayırlı olsun balik kategorisi ;)

Nananın yüzünden bende katılıyorum :D
Hiç aklımda yoktu yarışmaya katılmak , bugun balık almıştım nanam diyince bende öylesine yapayım dedim .1 saate kalmadan çıktı elimden , diğer katıldıgım yarışmalara saatlerce ugraşmıştım :D:D

Hadi hayırlı olsun balik kategorisi :KK66:

Nananın yüzünden bende katılıyorum :KK70:
Hiç aklımda yoktu yarışmaya katılmak , bugun balık almıştım nanam diyince bende öylesine yapayım dedim .1 saate kalmadan çıktı elimden , diğer katıldıgım yarışmalara saatlerce ugraşmıştım :KK70::KK70:
:rolleyes::rolleyes:
Ellerine sağlık:kk77:Bekliyoruum tarifini:KK19:Eminim çok güzel olmuştur:KK19:

Hadi hayırlı olsun balik kategorisi :KK66:

Nananın yüzünden bende katılıyorum :KK70:
Hiç aklımda yoktu yarışmaya katılmak , bugun balık almıştım nanam diyince bende öylesine yapayım dedim .1 saate kalmadan çıktı elimden , diğer katıldıgım yarışmalara saatlerce ugraşmıştım :KK70::KK70:
İşte gelirken yanımda üye de gitiriyorum, buna rağmen bile ilk üçe giremediysem sitenin ayıbı bu ablam :KK70::KK70::KK70:

Hadi hayırlı olsun balik kategorisi ;)

Nananın yüzünden bende katılıyorum :D
Hiç aklımda yoktu yarışmaya katılmak , bugun balık almıştım nanam diyince bende öylesine yapayım dedim .1 saate kalmadan çıktı elimden , diğer katıldıgım yarışmalara saatlerce ugraşmıştım :D:D

Hadi bakalim bekliyoz canim :rolleyes: Benim de gelesim var ama baligim yok :KK53:

Back
X