Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .
hep sonuncu olduğum için belki bu seferlik böyledir dedim napıyım :KK22:
Ay bende 2 dir yok giremiyorum dereceye, bu da olmazsa bi dahada yapmayacağım. Hayal kırıklığı da bi yere kadar :KK70::KK70:

iyide ben ilk üçe girince sende ilk üçte oluyorsun ki :KK70: :KK70: :KK70:
benim jeton köşeli :p
:KK70::KK70:sayfayi kapatalim 21 şubat'a kadar kimse katilamasin :cool::KK70:

Ay bende 2 dir yok giremiyorum dereceye, bu da olmazsa bi dahada yapmayacağım. Hayal kırıklığı da bi yere kadar :KK70::KK70:

:KK70::KK70:sayfayi kapatalim 21 şubat'a kadar kimse katilamasin :cool::KK70:

ben girdim dereceye ama sondan ilk üçteydim hep :D
:KK70::KK70::KK70:
Acele etmeyin daha yeni başladık :KK19:
daha önceki kategorilerde ilk haftada altı tarif falan oluyordu balık pek cazip gelmedi sanırsam
ben böyle diyorum ya yarına kadar beş kişi katılır :D

ben girdim dereceye ama sondan ilk üçteydim hep :KK70:

daha önceki kategorilerde ilk haftada altı tarif falan oluyordu balık pek cazip gelmedi sanırsam
ben böyle diyorum ya yarına kadar beş kişi katılır :KK70:
En az 10 tarif olur:KK45:Ama sizi 3-4 tarif ile yalnız bırakmam 5. olarak gelirim yanınıza:KK73:

:oops::KK60:
Allah kolaylık versin canım:KK19:Aman bırak elindeki huniyi:KK48:Sen bize lazımsın:-)Kaç yaşında kızın:KK46::nazar:
İyiyim canım çok şükür:KK60:

Sagolasin :KK60: Kizim 2 yi bitirdi, hala kendi kendine uyumuyor :/
Su tatil bitseydi de hareketlenseydi buralar ya , pek bi tenha su ara bana mi oyle geliyor yoksa nevos o_O

Sagolasin :KK60: Kizim 2 yi bitirdi, hala kendi kendine uyumuyor :/
Su tatil bitseydi de hareketlenseydi buralar ya , pek bi tenha su ara bana mi oyle geliyor yoksa nevos o_O
Maşaallah daha çok küçük:nazar::KK46:Zamanla alışır canım:KK19:
Haklısın canım tatilllerde ve sonrasında bir dönem durgunluk oluyor:KK51:Bende tatilde çok fazla zaman ayıramadım:oops:

Back
X