Balık yağı hapı kullanan var mı?

ekintos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
4.668
1
116
Diğer
hamileliğinde balık yağı hapı kullanan var mı?
benim doktorum vermedi ama ben kullanmak istiyorum..
kullanan doktoru tavsiye eden varsa fikir verirse sevinirim....

hamileliğinde balık yağı hapı kullanan var mı?
benim doktorum vermedi ama ben kullanmak istiyorum..
kullanan doktoru tavsiye eden varsa fikir verirse sevinirim....

merhaba cnm ben 20.haftamdan beri kullanıyorum omega 3 hapı. dr. bana balık yemen lazım dedi ama bna koktuğu için yiyemediğimi soyledim ve o da bana omega 3 hapı verdi hergün 1 tane

benimde merak ettiğim bir konu
bu arada haftalarımız yakınmış
nasıl gidiyor gündem kilo bu ara benim :)
bide uyku seti arıyorum kalitelisini indirimden almaya çalışıyorum huyum kurusun :)
alışveriş işlerine yeni yeni başladım

Bu hapıı kullanmak zorunlumu hamilelikte küçükken kaç kutu içtiğimi bilmiyorum we nefreeet ediyoruuum o midede patlayıp ağıza iğrenç tat gelmesi beni bitiriyodu bbööğğbb şimdi bile midem bulandııı:120::120::120:

cnm ben 8 kilo aldım valla bnm bebiş 24 haftalıkkken kontrolde 830 gr.dı. ben bebek odasını ve park ayatağını falan halletim yavaş yavaş eksik tamamlıyoruz çalıştığım için biraz zaman alıyo. uyku setleri 150 den başlıyoo 300 e kadar gördüm valla

seven seas pulse diye bi markayı kullanıyorum dr.onu soyledi cnm

tamam canım teşekkür ederim.
Bende gncden aldım ama insanın doktoru kullanabilirsin demeyince bir türlü elim gitmedi.
Benim çoğu arkadaşım kullanıyor hamileliklerinin en başından beri..
Tetenoz aşısı gibi buda tartışmalı bir konu sanırım:)

ben balık yiyemediğim için dr.verdi. ve 20. haftamdan sonra kullanmaya başladım.önce balık yenmesini öneriyo dr.lar

aaa benimde 24 haftalıkken 830 gr dı bende 8 kilo aldım :)) benim dr um yorum yapmıkyor hiç gelişimi kilosuyla ilgili bişey demişmiydi dr un
uyku seti dediğin fiyatlarda netten taçın beğendim 150 tl ama elimle dokunmadan almam
bebek odası beşik karar veremedik bizde şimdilik park yatak alalım ihityaca göre ne gerekirse sonra alırız dedi eşim
park yatağında beşilk kısmını aldık yatağa karar veremedik visko dedikleri 5 cm ince geldi normal 18 lik ortapedik olanlarda sert ve beşik için yüksek oluyormuş
siz hangisini aldınız

ekintoscum gnc dediğin markasımı site mi kusura bakma bilmediğimden soryorum
bide ben hafta birkere balık yiyorum yeterlimidir acaba
benim dr içme gereksiz diyor gerçi ona göre çoğu şey gereksiz
ama içsem sonuçta zararı olmayacağı kesin

markası gnc.internette yazdığındada böyle çıkar..
Ayrıca aldıklarını güle güle kullanın inşallah:)

haftasına göre kilosu önde gidiyo demişti dr. park yatağın iç yatakları özel oluyo ama visko değil pamuk olandan aldık biz o daha sert ve yeni doğanlar için tavsiye edilormuş. biz odasını aldık beşiği büyüyebilen aldık 6-7 yasına kadar kullansın diye. valla bnm dr.um 20.haftadan sonra omeag 3 e ihtiyacın olacak balık ye dedi yiyemediğim için de habını verdi

ekintos balık yağı hapı bebeğin beyin gelişimi ile ilgili hiçbir zararı yok faydasından başka benimde doktorum vermemişti ama ben doktoruma diyorumki hocam ben balık yağı kullanıyorum oda aferin bu çok önemli diyo hani doktorun vermesini bekleme canım mesela bana calsiyumda vermedi ama ben aldım içiyorum
balık yağı lohusa depresyonunu bile önlüyormuş bunuda bil

internette gebelik.net te doktor ülkemizde satılan balık yağı haplarının balığın kötü yerlerinden üretildiğini faydasından çok zararı olduğunu, yurt dışında gelişmiş ülkelerde gerçek balıkyağı hapı üretildiğini söylüyordu. onu okuyunca balıkyağı hapı kullanmadım haftada bir balık yiyorum. doktorum da vermedi zaten. çok gerekli bişi olsa verirdi herhalde.

38 haftalık hamileyim,20.haftamdan bu yana her gün kullanıyorum.solgar ı önerdi dr um bana.önceleri vermedi,balık ye dedi ama ne zaman yesem çıkarttığım için ki çocukluğumdan beri ağzıma asla balık almamışımdır maalesef hap içmek zorunda kaldım.bunun yanı sırada günde 3 tane ceviz yedim.cevizden de nefret eder oldum ama yapacak bişe yok herşey bebişler için.akşamları yatmadan önce alıyorum çünkü,burdaki bir arkadaşın dediği gibi kapsül içinde patlayınca korkunç bi tat geliyo ağzına.

pamukcum yakalandım sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…