Balık Yağı Hapıı

normik

Sen sen ol, ben olma’!’
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
320
215
323
İstanbul
Meraba arkadaslar, balık yağı hapı kullanan var mı? gözlemleyebildiğiniz yararları var mı? ben birkac gündür kullanmaya basladım ama yaz boyunca kararmayan gözlerim ayaga her kalkısımda kararmaya asladı, sizce ilgisi var mıdır? yardımcı olur ve bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim :)

Meraba arkadaslar, balık yağı hapı kullanan var mı? gözlemleyebildiğiniz yararları var mı? ben birkac gündür kullanmaya basladım ama yaz boyunca kararmayan gözlerim ayaga her kalkısımda kararmaya asladı, sizce ilgisi var mıdır? yardımcı olur ve bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim :)

balık yağı hapının hamilelikten 3 ay önce kullanılmasında yarar var hatta hamilelikte de kullanılmasında yarar var diye bi çok arkadaşımdan duymuştum. bebeğin beyin gelişimi için çok faydalıymış. sende ki gibi yan etkileri var mı bilemiyorum.

Ben genelde okul zamanı kullanıyorum oldukça yararı oluyor daha az yoruluyorum ve hafızada güçlenme olduğu söyleniyor,kalbe beyne yararlı.vücudu da topluyor biraz olsun.. tek kötü yanı bende bir-iki sivilce çıkartıyor ergenlikten olsa gerek : ))

Back
X