• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balık yağı şart mı

selinduz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2025
37
5
1
34
Merhaba 5 yaşında bir oğlum var kilosu boyu hep en yüksek persentil bugüne kadar hiç takviye kullanmadım ama çok sık hasta oluyor, her türlü viral salgınlarda ilk kapan bizimki el ayak ağız ikinci kez geçirdi geçen ay o kadar diyim size
Ben bazen kendimi sorguluyorum gereksiz kilo yapar diye hiç takviye vermedim ama yanlış mı yapıyorum
Kullandığınız önereceğiniz balık yağı takviyesi var mıdır
Balık yağı ile birlikte başka bir takviye vermeli miyim

Biz kullanmıyoruz.

Haftada iki balık yenmeli diye bir şey okumuştum,bizim doktor haftada bir yeter demişti.

Bazen her hafta sıkılıyoruz yemediğimiz oluyor.

Merhaba 5 yaşında bir oğlum var kilosu boyu hep en yüksek persentil bugüne kadar hiç takviye kullanmadım ama çok sık hasta oluyor, her türlü viral salgınlarda ilk kapan bizimki el ayak ağız ikinci kez geçirdi geçen ay o kadar diyim size
Ben bazen kendimi sorguluyorum gereksiz kilo yapar diye hiç takviye vermedim ama yanlış mı yapıyorum
Kullandığınız önereceğiniz balık yağı takviyesi var mıdır
Balık yağı ile birlikte başka bir takviye vermeli miyim
Bence mevsimi iken sıkça balık yedirmeniz daha iyi olacaktır. Takip ettiğim bir doktor da aynısını söylemişti.

Buyuk kizima bir kac kere vitamin kullandim , suzn kilo problemi var.
Yilda 1 paket falane.f.oil balık yagi aliyordum, dr erken ergenlige sebep oluyor arada ver dedi.

Kullansand kullanmasanda hasta olacak. Meyvesine yediklerine dikkat edin

balık yağının viral hastalıkları önlemede bir etkisi yok ki. Kullanın isterseniz ama hepsi çok sık hasta oluyor zaten

balık yağının viral hastalıkları önlemede bir etkisi yok ki. Kullanın isterseniz ama hepsi çok sık hasta oluyor zaten
Yorumlarda hep artık hastalanmıyor falan yazılmış diye öyle düşündüm galiba haklısınız tüm çocuklar öyle

Buyuk kizima bir kac kere vitamin kullandim , suzn kilo problemi var.
Yilda 1 paket falane.f.oil balık yagi aliyordum, dr erken ergenlige sebep oluyor arada ver dedi.

Kullansand kullanmasanda hasta olacak. Meyvesine yediklerine dikkat edin
Erken ergenlik boyutunu bilmiyodum çok teşekkürler

Biz kullanmıyoruz.

Haftada iki balık yenmeli diye bir şey okumuştum,bizim doktor haftada bir yeter demişti.

Bazen her hafta sıkılıyoruz yemediğimiz oluyor.
Balık yemiyor et yemekte nazlanıyor o yüzden acaba bir şeyleri eksik mi yapıyorum diye düşündüm
Çok teşekkür ediyorum haklısınız biz bile bazen sıkılıyoruz

Yorumlarda hep artık hastalanmıyor falan yazılmış diye öyle düşündüm galiba haklısınız tüm çocuklar öyle

Ben sürekli kullanıyorum 1 yaşından beri hastalık açısından bir etkisini görmedim. Uzun vadede omega 3 ün faydaları var. Ama bağışıklık üzerine pek sanmıyorum. Benimki de 4.5 yaşında hiçbir hastalığı kaçırmaz sağolsun. Ama büyüdükçe bitecek 🙏

Balik yagi erken ergenlige mi sebep oluyormus 😳
Kizim 9 yasinda , bir sebepten doktora gittik.
Bu yaslarda erken ergenlik olma durumundan dolayi soyledi doktor.

Tavuk, hindi verme. 0 veya 1 numarali yumurta kullan dedi. Balik yagi, corek otu yagi gibi yaglar kullanma dedi.
Ben de yeni almistim, kullaniyordum.
Her gun verme 2 3 gunde bir ver dedi

Kizim 9 yasinda , bir sebepten doktora gittik.
Bu yaslarda erken ergenlik olma durumundan dolayi soyledi doktor.

Tavuk, hindi verme. 0 veya 1 numarali yumurta kullan dedi. Balik yagi, corek otu yagi gibi yaglar kullanma dedi.
Ben de yeni almistim, kullaniyordum.
Her gun verme 2 3 gunde bir ver dedi
A aaa ilk kez duydum bunu şok oldum her gün verdiriyor doktor benim kizima 1,5 yasinda basladik 1 ay oluyor

Back
X