Balık yağı???

Melegiimm22

☆7.Takım☆/Bk85.2 Gk67.5/ Hedef 65 Boy 1.72
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
5.462
15.394
248
28
Kızlar marincap balık yağı aldım dr ma sormadan aldım balık çok yiyemiyorum bi zararı yoktur demi? Kullanan var mi aranız da

ben ilk hamileliğimde kullanmıştım sorun olmaz.bende balık yiyemiyorum midem bulanıyor.şimdi ikinci hamileliğim ve imom diye başka bir balık yağı ve vitamin var onu kullanıyorum bu biraz daha pahalı ama marincap ta iş görür.

ben ilk hamileliğimde kullanmıştım sorun olmaz.bende balık yiyemiyorum midem bulanıyor.şimdi ikinci hamileliğim ve imom diye başka bir balık yağı ve vitamin var onu kullanıyorum bu biraz daha pahalı ama marincap ta iş görür.
Teşekkür ederim canım, kendimi kötü hissediyorum acaba vitaminlerden eksik kaliyomu vs diye 1 hafta geriden geliyo gelisimi dr um normal dedi usgde 1 hafta geri cikabilir dedi ama çoğu kişinin 1 hafta ilerde gidiyo

süt ve süt ürünleri,kuzu eti yumurta falan tüket karbonhidratı azalt ama hiçte yememezlik etme kalsiyumunu vitaminlerini de al mutlaka umarım arayı kapatır

süt ve süt ürünleri,kuzu eti yumurta falan tüket karbonhidratı azalt ama hiçte yememezlik etme kalsiyumunu vitaminlerini de al mutlaka umarım arayı kapatır
InşaAllah canım çok sağol ;(

Gebeliğimden önce 5 senedir yani kullanıyorum gebeliğimde de bırakmadım. Afye marka kullanıyorum ama pek bir farkı yoktur markalar arasında. Doktora sorduğumda her hamile akıl edemez çok iyi yapıyorsun emzirirken de devam et dedi.

Gebeliğimden önce 5 senedir yani kullanıyorum gebeliğimde de bırakmadım. Afye marka kullanıyorum ama pek bir farkı yoktur markalar arasında. Doktora sorduğumda her hamile akıl edemez çok iyi yapıyorsun emzirirken de devam et dedi.
Anladm canm balik çok yiyemiyorum o yüzden aklima geldi sordum bu gün dr uma icebilrsn dedi :))

Ben imom kullanıyorum cnm doktor vermişti. Ama bence fark etmez sonuçta aynı işlevi görüyor.
Aynen, dr uma sordum bu gun iç dedi onun masasndada benm aldgm markanin not kagdi vardı oda ondan verirdi büyük ihtimal ;D bu arada cinsiyetini öğrendim canim kızım olacakmış inşaAllah :KK73:

Kızlar marincap balık yağı aldım dr ma sormadan aldım balık çok yiyemiyorum bi zararı yoktur demi? Kullanan var mi aranız da
Mrb doktor bana kendisi yazdi balik yagini,bende kullanilmasi gerektigini bilmiyordum. Doktor verdigi icinde guvenle iciyorum,bir zarari yoktur saniyorum.

ben nutraxin omega-3 2000 kullanıyorum çok faydasını gördüm bugüne kadar.. hamileyken doktorumun tavsiyesiyle başlamıştım bir daha da hiç bırakmadım

Back
X