- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
- Konu Sahibi Melegiimm22
-
Teşekkür ederim canım, kendimi kötü hissediyorum acaba vitaminlerden eksik kaliyomu vs diye 1 hafta geriden geliyo gelisimi dr um normal dedi usgde 1 hafta geri cikabilir dedi ama çoğu kişinin 1 hafta ilerde gidiyoben ilk hamileliğimde kullanmıştım sorun olmaz.bende balık yiyemiyorum midem bulanıyor.şimdi ikinci hamileliğim ve imom diye başka bir balık yağı ve vitamin var onu kullanıyorum bu biraz daha pahalı ama marincap ta iş görür.
InşaAllah canım çok sağol ;(süt ve süt ürünleri,kuzu eti yumurta falan tüket karbonhidratı azalt ama hiçte yememezlik etme kalsiyumunu vitaminlerini de al mutlaka umarım arayı kapatır
Anladm canm balik çok yiyemiyorum o yüzden aklima geldi sordum bu gün dr uma icebilrsn dedi :))Gebeliğimden önce 5 senedir yani kullanıyorum gebeliğimde de bırakmadım. Afye marka kullanıyorum ama pek bir farkı yoktur markalar arasında. Doktora sorduğumda her hamile akıl edemez çok iyi yapıyorsun emzirirken de devam et dedi.
Aynen, dr uma sordum bu gun iç dedi onun masasndada benm aldgm markanin not kagdi vardı oda ondan verirdi büyük ihtimal ;D bu arada cinsiyetini öğrendim canim kızım olacakmış inşaAllahBen imom kullanıyorum cnm doktor vermişti. Ama bence fark etmez sonuçta aynı işlevi görüyor.
Soyledim canım aldığım markayı icebilrsn dedi :))Doktorunuza soyleyin ginede belki baska bir ilac veriyorsa size
Tmm canmSoyledim canım aldığım markayı icebilrsn dedi :))
Mrb doktor bana kendisi yazdi balik yagini,bende kullanilmasi gerektigini bilmiyordum. Doktor verdigi icinde guvenle iciyorum,bir zarari yoktur saniyorum.Kızlar marincap balık yağı aldım dr ma sormadan aldım balık çok yiyemiyorum bi zararı yoktur demi? Kullanan var mi aranız da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?