Balık Zehirlenmesi ve Hamilelik

Balık zehirlenmesi hızlı belirti verir.
1.5 saatte belirti verirdi.

Korkma korkma eğer bozuk olsa anında anlardın zaten . Ben tavuktan zehirlenmiştim az pişmişti sanırım inanılmaz kötüydü 2 saatte çoktan tepki vermişti çok geçmiş olsun

Yok, her zaman yediğimiz normal balıktı. Hiçbir farklılık yoktu. Onlar uskumru söylemişti, ben başka bir balık. Yine de getiren adam aynı olunca endişe duydum.

Çıksaydı bu saate kadar anlaşılmıştı.
Getiren kişi aynı olsa da balık haline getirenden balıkçısına kadar pek çok aracı var, balık türleri farklıysa farklı denizlerden bile gelmiş olabilir rahat olun

Baya olmuş zehirlenseniz sanki belli ederdi en baş şiddetli baş ağrı ile başlıyo.bende 8 aylık hamileyken ıspanaktan zehirlendim ve çok kötüydü afedersinz ama yeşil istifra ve yeşil bi şekilde ishal olmuştum diceksiniz ki ıspanaktan yeşil ama sabaha karsı başlayıp ertesi günün akşamına kadar yeşil devam etti ıspanak olsaydı bitek çoktan bitmişti hiç durmaksızın devam etti hastane serumlar ağrı kesiciler almama rağmen devam etti.hele o kram kasılmalar kızımın içimde karnım burnumda kasılması kusmak Allahımm çok kötüydü.4 gün falan kahvaltılık hafif şeyler yemiştim.3 senedir ıspanak yemiyorum

Korkma korkma eğer bozuk olsa anında anlardın zaten . Ben tavuktan zehirlenmiştim az pişmişti sanırım inanılmaz kötüydü 2 saatte çoktan tepki vermişti çok geçmiş olsun

Size de geçmiş olsun
Valla 7de yedik. 5 saat olacak.
Anlardım heralde diye düşünüyorum
Gece 2 3 saat daha otururum ben

Teşekkür ederim, valit geçtikçe rahatladım. Midemde hafif yanma ve hafif bulantı var ama çok hafif. Balık olsa daha şiddetli olurdu diye düşünüyorum

Sanırım ucuz yırttım

Ay size de geçmiş olsun, ıspanağı ilk kez duydum. Çok da severim. Temkinli olayım bari.

Ben daha 3 aylık olduğu için bu kadar endişelendim. Bir de internette düşük falan diyordu, deli oldum. Zaten zor kavuştuk bebeğimize.

Başım ağrıyor ama yemekten önce başlamıştı ağrısı Allahtan. Yoksa çıldırırıdım

Balık zehirlenmesi mi artık neyse her balık yememde komaya giriyorum ben çıkarıyorum sürekli. Balık benim mideme inanılmaz dokunuyo doğru mu bilmiyorum tabi biri dedi fosfat zehirlenmesi oluyomuş. Balık yedikten 1 saat sonra başlıyo sancı sonra bulantı falan. Yani sen hiiiiçç merak etme öyle bişey olsa sen zaten anlardın tadından kokusundan ikincisi şimdiye kadar çoktaaaann çıkmıştı midenden. Yani onun faydası sana çoktan geçmiştir Balım zararını bi daha boşa düşünme olmamış Allah’ın izniyle zararı. Eğer hazımsızlık problemin olduysa balıktan sonra bi soda içmeni tavsiye ederim. Korkma hiç bişey olmamış faydasını almışsın bile

Harikasınız teşekkür ederim :)

Bende de kusma fobisi var,o yüzden çok çok iyi anlıyorum şu anki korkunuzu.İnsanı yemekten bile soğutuyor.Sizde de kusma fobisi yoksa hiç korkmayın çünkü bildiğim kadarıyla gıda zehirlenmesi olsa bile bebeğe geçmiyor.Bir şey olsaydı da şimdiye kadar olurdu zaten.

İçinizi rahat tutun çoktan belli ederdi kendinizi merak etmeyin hamilelikte tabiki dahada çok dikkat etmeliyiz yediklerimize.örneğin çok fazla sakatat ciğer falan tüketmemek gerekşrmiş.bikaçbişey daha var ama bilirsiniz zaten söylemeyin canınız falan çeker Sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi

öyle birşey olsa yedikten yarım saat sonra belirti başlar... Zehirlenmesen bile kafaya çok takarsan zehirlenme belirtileri başlar... Bu arada Google de araştırdığın herşeye güvenme

öyle birşey olsa yedikten yarım saat sonra belirti başlar... Zehirlenmesen bile kafaya çok takarsan zehirlenme belirtileri başlar... Bu arada Google de araştırdığın herşeye güvenme

Google a kalsa yediğim her şey bebeği sakat bırakıyor Allah korusun
Bi ara ne yesem bakıyordum. Hepsi mi felaket olur. Bu dediklerimnde patates, sakız falan. Öyle sushi vs de değil.
Sonra bıraktım bakmayı ama dün zehirlenme ciddi bir durum olunca bakayım dedim n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…