• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balıkesir araştırma ve uygulama hastanesinde tedavi olanlar burayaaa

burcudalli

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
476
52
318
39
balıkesir araştırma ve uygulama hastanesine gidip tedavi görenler mutlu sona ulaşanlar burada tecrübelerinizi anlatırmısınız?

18 şubat için randevumu aldım doktorum mine islimye taşkın aslında ümit hanıma almak istiyordum ama şubat ayı için randevu açmamış o yüzden mine hanıma almak zorunda kaldım
foruma bakan var ama cevap yazan yok nedense en azından gitmek isteyenler cevap yazsın fikir alış verişi yapalım
biliyorsunuz balıkesir de tedavi amaçlı gidebileceğimiz yerler çok kısıtlı o yüzden destek olalım kızlar
hadi.........

konu günceldir arkadaşlar gitmek isteyenler ve gidenler buraya yazın
özellikle gidenler yazsın ki bizde bilelim hastanen nasıl olduğunu.....

dün hastaneydim fakat hastane tam bir fiyasko arkadaşlar özellikle kadın doğum bölümü için yazıyorum bunu çünkü barkot sırasına göre almıyorlar benim gibi yeni hastaysanız eğer o zaman yandınız demektir çünkü önce dosya açılması gerekiyormuş tam 2 saat o sırayı bekledik beklediğimize de deyse üzülmeyeceğim sadece kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin vs. gibi sorular sordular dosya da oymuş yani sonra muayene sırası bekledik o da yine hemen hemen 1 saati buldu sonra içeride başka bir hastanın daha aşılaması varmış onu yaptılar yan oda da sıra bana geldi smear testi için örnek aldılar hiç sana sormak falan yok ister misin istemez misin diye sonra yumurtaların boyutlarını ölçtüler hani gelişen değilde asıl yumurtalıkların bunca köti şeyin içinde tek iyi olab ise adetin 16, gününde 16 mm bi yumurtamın gelişmiş olmasıydı 10 gün boyunca gün aşırı ilişki önerdi doktor eğer adet olursan da bu testleri yaptır yada buraya gel burda yaptırt dedi dün çok yorucu bi gündü inş bundan sonrası iyi geçer

Back
X