Çok şükür çook sevindimEvet canım gittim ben de sana yazacaktım her seye detaylı baktı çok şükür sorun çıkmadı CD istedik cd yapıp verdi girer girmez detaylıca her şeyi anlatti
İnşallah senin de çok güzel geçerÇok şükür çook sevindimrabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde randevum ağustosun ilk haftasinda.heyecanliyim
Canım Halil bey sana rapor verdi mi bana vermedi deİnşallah
Benim henüz detaylı ultrason yapılmadı.ayin 14 ünde kontrole gideceğim.rapor veriliyor mu detaylı ultrason da ?Canım Halil bey sana rapor verdi mi bana vermedi de
Veriliyormue bana Sadece CD verdiBenim henüz detaylı ultrason yapılmadı.ayin 14 ünde kontrole gideceğim.rapor veriliyor mu detaylı ultrason da ?
Hiç bilmiyorum rapor veriliyor mu ?ben ilk kızımda radyoloji doktoruna yaptırmıştım detaylı ultrasonu.rapor vermislerdi.halil beyin Fiyatlari artmişVeriliyormue bana Sadece CD verdi
Ben detayliya 1000 ödedim detaylı ücreti ne kadar olmuş o zaman ne kadar artmisHiç bilmiyorum rapor veriliyor mu ?ben ilk kızımda radyoloji doktoruna yaptırmıştım detaylı ultrasonu.rapor vermislerdi.halil beyin Fiyatlari artmişzam gelmiş.muayane ücreti 1000 TL olmuş.
İnanın onu sormadim cnku doktor araştırıyorum.muayane ücretine en son 1000 TL odedim.detayli 1.5 vardır kesin.detayliyi acaba Bursa da peritanloji uzmanına mi yaptirsam diye düşünüyorum.Ben detayliya 1000 ödedim detaylı ücreti ne kadar olmuş o zaman ne kadar artmis
Emre beyi aradım şimdi.muayane ücreti 800 detaylı 1000 TLymis.rapor da veriliyormuş.Ben detayliya 1000 ödedim detaylı ücreti ne kadar olmuş o zaman ne kadar artmis
Emre bey içinde çok iyi yorumlar vardı ama sürekli randevu ertelediği için gıcık oldum forumda bir arkadasa pazartesi gel dedi sonra aradı Perşembe gel dedi sonra Perşembe 11 de çağırdı 3 de randevuya aldı.Emre beyi aradım şimdi.muayane ücreti 800 detaylı 1000 TLymis.rapor da veriliyormuş.
Benim yaşadığım yerde detaylı ve normal kontrol fiyatları arasında 1000 TL ye yakın oynama oluyor acaba Bandırma'da neden böyle degilEmre beyi aradım şimdi.muayane ücreti 800 detaylı 1000 TLymis.rapor da veriliyormuş.
Yaaaa.kalabalik oluyor zaten emre bey.Emre bey içinde çok iyi yorumlar vardı ama sürekli randevu ertelediği için gıcık oldum forumda bir arkadasa pazartesi gel dedi sonra aradı Perşembe gel dedi sonra Perşembe 11 de çağırdı 3 de randevuya aldı.
Evet.bnde araştırıyorum sürekli.birde bursa dan fiyat alicam.ama rapor veriliyormuş.halil bey normal muayaneler de de resim yerine CD veriyorBenim yaşadığım yerde detaylı ve normal kontrol fiyatları arasında 1000 TL ye yakın oynama oluyor acaba Bandırma'da neden böyle degil
Biz de fotoğraf istedik bize Kendi kadın doğum doktorumuz sürekli kalın 4d fotoğraf ve siyah beyaz fotoğraf veriyordu fotoğraf istedik kalın 4d şeklinde bize siyah beyaz fotoğraf verdi bizde diğerini istedik onu veremiyoruz dedi ama verebiliyorlar çünkü ulturasyon cihazi benim doktorumla aynıydı biraz masraftan kaçıyor gibi geldi.Yaaaa.kalabalik oluyor zaten emre bey.
Evet.bnde araştırıyorum sürekli.birde bursa dan fiyat alicam.ama rapor veriliyormuş.halil bey normal muayaneler de de resim yerine CD veriyor
Hiç vermedi bana şimdiye kadar.bende çok istedim.her seferinde CD verdi.renkli fotoğraf çok istemiştim.Biz de fotoğraf istedik bize Kendi kadın doğum doktorumuz sürekli kalın 4d fotoğraf ve siyah beyaz fotoğraf veriyordu fotoğraf istedik kalın 4d şeklinde bize siyah beyaz fotoğraf verdi bizde diğerini istedik onu veremiyoruz dedi ama verebiliyorlar çünkü ulturasyon cihazi benim doktorumla aynıydı biraz masraftan kaçıyor gibi geldi.
Siyah beyaz verdi miH
Hiç vermedi bana şimdiye kadar.bende çok istedim.her seferinde CD verdi.renkli fotoğraf çok istemiştim.
Resim olarak siyah beyaz verdi. CD deki resimler renkli resim ,videoSiyah beyaz verdi mi
Emre bey renkli 4d resim veriyor mu ? Biliyor musunuz ?Siyah beyaz verdi mi
Hiç bilmiyorum canım ben Erdek e tatile gitmiştim o yüzden Bandırma'da yaptımEmre bey renkli 4d resim veriyor mu ? Biliyor musunuz ?
Hiç bilmiyorum canım ben Erdek e tatile gitmiştim o yüzden Bandırma'da yaptım
Canım Halil bey raporu CD atmış yeni gordumEmre bey renkli 4d resim veriyor mu ? Biliyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?