Balıkesir Bandırma Detaylı ultrason?

Evet canım gittim ben de sana yazacaktım her seye detaylı baktı çok şükür sorun çıkmadı CD istedik cd yapıp verdi girer girmez detaylıca her şeyi anlatti
Çok şükür çook sevindim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde randevum ağustosun ilk haftasinda.heyecanliyim

Çok şükür çook sevindim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde randevum ağustosun ilk haftasinda.heyecanliyim
İnşallah senin de çok güzel geçer

Hiç bilmiyorum rapor veriliyor mu ?ben ilk kızımda radyoloji doktoruna yaptırmıştım detaylı ultrasonu.rapor vermislerdi.halil beyin Fiyatlari artmiş zam gelmiş.muayane ücreti 1000 TL olmuş.
Ben detayliya 1000 ödedim detaylı ücreti ne kadar olmuş o zaman ne kadar artmis

Ben detayliya 1000 ödedim detaylı ücreti ne kadar olmuş o zaman ne kadar artmis
İnanın onu sormadim cnku doktor araştırıyorum.muayane ücretine en son 1000 TL odedim.detayli 1.5 vardır kesin.detayliyi acaba Bursa da peritanloji uzmanına mi yaptirsam diye düşünüyorum.

Emre beyi aradım şimdi.muayane ücreti 800 detaylı 1000 TLymis.rapor da veriliyormuş.
Emre bey içinde çok iyi yorumlar vardı ama sürekli randevu ertelediği için gıcık oldum forumda bir arkadasa pazartesi gel dedi sonra aradı Perşembe gel dedi sonra Perşembe 11 de çağırdı 3 de randevuya aldı.

Emre beyi aradım şimdi.muayane ücreti 800 detaylı 1000 TLymis.rapor da veriliyormuş.
Benim yaşadığım yerde detaylı ve normal kontrol fiyatları arasında 1000 TL ye yakın oynama oluyor acaba Bandırma'da neden böyle degil

Yaaaa.kalabalik oluyor zaten emre bey.
Benim yaşadığım yerde detaylı ve normal kontrol fiyatları arasında 1000 TL ye yakın oynama oluyor acaba Bandırma'da neden böyle degil
Evet.bnde araştırıyorum sürekli.birde bursa dan fiyat alicam.ama rapor veriliyormuş.halil bey normal muayaneler de de resim yerine CD veriyor

Yaaaa.kalabalik oluyor zaten emre bey.
Evet.bnde araştırıyorum sürekli.birde bursa dan fiyat alicam.ama rapor veriliyormuş.halil bey normal muayaneler de de resim yerine CD veriyor
Biz de fotoğraf istedik bize Kendi kadın doğum doktorumuz sürekli kalın 4d fotoğraf ve siyah beyaz fotoğraf veriyordu fotoğraf istedik kalın 4d şeklinde bize siyah beyaz fotoğraf verdi bizde diğerini istedik onu veremiyoruz dedi ama verebiliyorlar çünkü ulturasyon cihazi benim doktorumla aynıydı biraz masraftan kaçıyor gibi geldi.

H Hiç vermedi bana şimdiye kadar.bende çok istedim.her seferinde CD verdi.renkli fotoğraf çok istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…