Bundan 2 sene oncesi nurettine giderken hastanede yattim 2 gun.gunlugu 150 liraydi.o zman
Kac gun yatarsan o kadar para oduyorsun sevgide.yapilan islmlerde o fiyatin icinde.
2 dogum yaptim onda ameliyatlarim iyi gecti.teshisi iyidir.Hastane doktoruna gidiliyorsa standart teşhis tedavi masraflarını devlet ödüyormuş, oda 200 TL imiş. Dışardan doktora gidiliyorsa özel, oda 250 günlük ve devlet hiç bir masrafı ödemiyormuş. Günlük oda ve ilaç-tahlil vs 800 TL yi bulabilir dedi ordaki bayan.
Hastaneden öğrendim.
Benim doktorum dışarda, özel muayenehane yani. Hastane doktoruna gitmek bu nedenle daha avantajlı gibi çünki bakıma tedaviye ihtiyaç olduğunda yatış yaptırabilir.
Nurettin bey iyi midir, nasıl geçti doğumun?
canım bende Alaattin beye gittim ve çok memnun kaldım çok iyi Drkaç tane doğum yaptın ayol :) maşallah
beni doktorum da Alaattin bey özel klinik. çok iyi doktor. herkes memnun. ama hastaneye yatma konusunda sorun var işte. sosyal güvenlikten faydalanılmıyor.
bakalım yatmak gerekmezse değiştirmem doktorumu.
çok bulantı var. hiç bişi canım istemiyor. aşerdiğim bişi yok. tiksindiğim şey çok. aç olunca mide kazınması da oluyor. hem bi de bulantı olunca, çekilmiyor sürekli. halsizlik kansızık tansiyon düşüklüğü.. 3.5 ay oldu hala böyle mi devam edicek düzelmez mi hiç.
Valla canım ben nurettin beye gidiyorum bin sorun yaşadık kafamı kurcaladı onun için bende değiştirmek istiyorum ama maalesef hamileligim ilerlediği için kabul etmiyor hiç biri kafam iyice karışık bu konuda benimdeHastane doktoruna gidiliyorsa standart teşhis tedavi masraflarını devlet ödüyormuş, oda 200 TL imiş. Dışardan doktora gidiliyorsa özel, oda 250 günlük ve devlet hiç bir masrafı ödemiyormuş. Günlük oda ve ilaç-tahlil vs 800 TL yi bulabilir dedi ordaki bayan.
Hastaneden öğrendim.
Benim doktorum dışarda, özel muayenehane yani. Hastane doktoruna gitmek bu nedenle daha avantajlı gibi çünki bakıma tedaviye ihtiyaç olduğunda yatış yaptırabilir.
Nurettin bey iyi midir, nasıl geçti doğumun?
Valla canım ben nurettin beye gidiyorum bin sorun yaşadık kafamı kurcaladı onun için bende değiştirmek istiyorum ama maalesef hamileligim ilerlediği için kabul etmiyor hiç biri kafam iyice karışık bu konuda benimde
Ben simdi5ali beye geçtim oda sevgi hastanesinde beğendim ilk olarak bakalım sonu nasıl olcaközel muayenehaneleri olanlar da mı kabul etmiyor? iyi o zaman kadınlar kendileri doğrusun köy yer gibi. ne biçim akıl bu böyle. hamile kişi istediği zaman istediği doktora gidebilir. en başından beri ille birine gitmek de yeni moda olmuş. eskiden her ay doktora bile gidilmemiş de bizler yamuk mu doğmuşuz..
ben de aynı doktora devam ediyorum ama zaman ayıramıyor, sorucakları insanın ağzında kalıyor. kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum açıkcası. ben beni moral olarak da yüksek tutucak bi doktor istiyorum. özel doktor deidğin öyle olur.
Ben simdi5ali beye geçtim oda sevgi hastanesinde beğendim ilk olarak bakalım sonu nasıl olcak
Ilk yazdigimda değiştircem demiştim zaman geçmeden degistirim dedim sonradan sıkıntı cikmamamsi için benim bildiğim kadarıyla özel e istediğin zaman değiştirebiliyorum sen kime gidiyorsunben bu haftadan sonra değiştiremem artık zaten sanırım. baştan takip etmediklerinden sonradan almıyolarmış ya..
Arkadaşlar Balıkesir de önerebileceğiniz en iyi kadın doğum uzmanlarını öğrenmek istiyorum şimdiden herkese teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?