Balıkesir Havran Edremitte komsu arıyorum

sunways

Allah var gam yok...!
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
5.048
40
683
Selam kızlar... İzmitten buraya eşimin işi dolayısıyla geldik,ama 2 aydır çok yalnızız kimseyi tanımıyoruz bize arkadaşlık edecek arkadaşlara açıgız oglum ben ve karnımdaki kızım la beraber

Selam kızlar... İzmitten buraya eşimin işi dolayısıyla geldik,ama 2 aydır çok yalnızız kimseyi tanımıyoruz bize arkadaşlık edecek arkadaşlara açıgız oglum ben ve karnımdaki kızım la beraber
Eşinizin iş arkadaşları yok mu? Yada oturduğunuz binada komşularınız falan?

Tehlikeli isler bunlar. Burdan arkdas aramak felan. Bence cik bi oyun parkina oyle arkdas edin. Mahallede adi sani bilindik birisi olur bari. Guvenilirmi bilirsin. Burda edindigin arkdasi sirf kendini anlattigi kadar taniycaksin.

Tehlikeli isler bunlar. Burdan arkdas aramak felan. Bence cik bi oyun parkina oyle arkdas edin. Mahallede adi sani bilindik birisi olur bari. Guvenilirmi bilirsin. Burda edindigin arkdasi sirf kendini anlattigi kadar taniycaksin.
Haklısın tabi. Ama herkesle arkadas elbette olmayacagım burdan tanıstıgım 3 arkadasım war 8 sene önceden halada görüşüyoruz ince eleyip sık dokumadan arkadas tabi olmam ama siye içinde az cok tanıyorum kızları,.. Park oyun alanı vs cok fazla yok olanlardada arkadas edinmek için ortam yok burdan zaten sohbet edip tanısmak maksat

İşin garibi ben ewimin etrafına yeni gelenlerle tanısırım burdakıler ne geliyor ne gidiyor degısık bir menleket

Bir Derdim Var bölümüne uygun olmayan konular kapatılmakta ve konu sahibesine uyarı verilmektedir.
Lütfen konuları uygun bölümlere açınız.
Konunuz için uygun bölüm bulamamışsanız Hiçbir Başlığa Uymayan Yazılar'a açabilirsiniz.

Back
X