Balikesir Merkez'de önereceğiniz Kadin Doğumcuu

prensesilya

Merhaba kk :)
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
617
335
103
39
Canim kk arkadaslarim
Balikesir Merkez'de önereceğiniz Kadin Doğumcu var mi ?

Özel istiyorum...
Alaattin bey sizce nasil ? A.Kaçar.

Daha gitmedim ama baska dr da bilmiyorum :s
Lutfen yardimm

Korfezden geliyorum ben onunicin 2009 yilindan beri.3. dogumumu onda yapicam.24 saat ulasabilecegin doktor.hakkinda hayirlisi.

Canim kk arkadaslarim
Balikesir Merkez'de önereceğiniz Kadin Doğumcu var mi ?

Özel istiyorum...
Alaattin bey sizce nasil ? A.Kaçar.

Daha gitmedim ama baska dr da bilmiyorum :s
Lutfen yardimm
Merhaba bende balikesirdeyim butda dr bulmanin zor oldugunu dusunuyorum alaattin yada nurettine karsiyim ben ikisinide begenmedim ikisinede yapilam yorumlari okudum iyi oldugu kadar kotu yorumlarda var askeri hastanede sebahattin bey var cok iyidir fakat askeri hastanede dogum yapilmiyor birde universitede akin usta var eger ona randevu alabilirsen ona git derim ben simdilik ataturk devlette arif beye gidiyorum kalp atislarini vs duyayim insuniversiteye gidicem

Merhaba bende balikesirdeyim butda dr bulmanin zor oldugunu dusunuyorum alaattin yada nurettine karsiyim ben ikisinide begenmedim ikisinede yapilam yorumlari okudum iyi oldugu kadar kotu yorumlarda var askeri hastanede sebahattin bey var cok iyidir fakat askeri hastanede dogum yapilmiyor birde universitede akin usta var eger ona randevu alabilirsen ona git derim ben simdilik ataturk devlette arif beye gidiyorum kalp atislarini vs duyayim insuniversiteye gidicem

Senin de hayirli olsunn canim bebegin :)
Ben de alattin e gittim haftasonu.
Nasi kalabalıkti anlatamam bi de aksam saatiydi.
Aklim kalmasin diye gittim ona.
3 ark onda dogum yapmis benim.epidural.hepsi memnundu.
Sen dogumu nerde yapacaksin pekii askeri hastanede olmuyorsa? Benim askerlikle bi alakam da yok ki beni alirlar mi oraya:s ama dogum da yapmiolarsa kontrol icin mi gideceksin sadece?

Senin de hayirli olsunn canim bebegin :)
Ben de alattin e gittim haftasonu.
Nasi kalabalıkti anlatamam bi de aksam saatiydi.
Aklim kalmasin diye gittim ona.
3 ark onda dogum yapmis benim.epidural.hepsi memnundu.
Sen dogumu nerde yapacaksin pekii askeri hastanede olmuyorsa? Benim askerlikle bi alakam da yok ki beni alirlar mi oraya:s ama dogum da yapmiolarsa kontrol icin mi gideceksin sadece?
Askeri hastaneye sebahattin bey dönmüş ben gittim agustosta çocuk dr gelcek o gelince doğum yapılabilcek inşallah sivillerde muayne olabiliyor artık askeri hastanede ama günlük kontenjanı var sanırım her bölüm günlük 6 ya da 10 sivil hastaya bakıyor

Back
X