Ben Balıkesir merkezde yaşıyorum soruları alayım :)
Kiralar pahalıdır. Yani yeni ev olsun derseniz 1300 tl civarı gözden çıkarmalısınız.iş imkanları nasıl, yaşam standartları nasıl? memnun musunuz orda yaşamaktan
ay bulamadım anket nerden ekleniyor ki paylaştıktan sonra eklenmiyor sanırımBence bi anket yapın sizin için daha kolay olur
çook teşekkür ederim çok güzel açıklayıcı yazmışsınız. peki fabrika falan var mı orada iş imkanları nasıl? bi mühendis kolay iş bulur muKiralar pahalıdır. Yani yeni ev olsun derseniz 1300 tl civarı gözden çıkarmalısınız.
Şehir merkezi olarak çok cezbedici bir ortamı yok etkinlik açısından ama coronadan zaten bişey de yapılmıyor. 2 tane avm ve şehrin içinde avlu isimli bir açık alan var yapay gölet, cafeler vs var içinde. Starbucks vb yerler var.
Denize 1 saatte varırsınız
Ayvalık 1.5 saat
Yeşilliktir, deprem bölgesi olduğundan çok yüksek katlı bina da yoktur.
Geçim durumunuz kazancınıza bağlı olarak değişir tabi. Ama pazarı ucuzdur. Süt ürünleri ve etler gayet güzeldir.
Şehir içi trafiği kötü.
Havası ege gibi değil, kar yağar ama çok yağmaz, haziran ortalarına kadar kapalı hava ve yağmur oluyor baharda.
Bir de kışın öğlene kadar sis olur :)
Kız bura marmaraTabii ki Balıkesir.
Haftasonlari küçük bir araba yolculuguyla kendinizi eşsiz güzellikte koylarda bulabilirsiniz . Ruhunuz sıkılınca küçük bir araba yolculuguyla aksaminizi neselendirebilirsiniz. Doğası desen,misss gibi her yer orman, güzel dağlar. Komşusu desen harika tatil beldeleri, büyük şehirler..insanları desen Ege insanı :) iklimi güzel,denizi var...
Sırf hava kirliliği için bile Karabük'ü seçmezdim ben. Hadi bartın,Zonguldak falan desen neyse ama Karabük'ü düşünme bile
Mühendis arkadaşlar genelde büyük şehirleri tercih ediyor buradaki maaşlar tatmin etmediği için.çook teşekkür ederim çok güzel açıklayıcı yazmışsınız. peki fabrika falan var mı orada iş imkanları nasıl? bi mühendis kolay iş bulur mu
Ahahahah kız nasıl marmara? Çanakkale'nin altında İzmir'in üstünde olan yere Marmara derken insan nasıl utanmazKız bura marmarainsanı da ege insanı değil pek, körfez ilçeleri dışındaki ilçelerdeki halk biraz nasıl diyim: tutucu biraz
Ama kimseden bi kötülük görmedim. Küçük olduğundan muhitte hemen tanınıyosun. Eve taşındık esnaf tarafından hemen öğrenilmişiz mesela
biz mecburuz işte, benim işim iyi fakat eşim bulabilir mi diye endişeliyiz. kendi mesleğini yapması açısından sordum mühendisler iş bulabiliyor mu diyeMühendis arkadaşlar genelde büyük şehirleri tercih ediyor buradaki maaşlar tatmin etmediği için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?