Merhaba kızlar, tüp bebek tedavim 11 Ağustos’ta maalesef olumsuz sonuçlandı. Çok yakın zamanda yaşamış olarak anlatmak istedim. Önce istediğimiz doktordan e nabız üzerinden randevu aldım. Reglin 2 ya da 3. Gününe denk getirin çünkü tahlil isteyecekler. Amh, fsh, lh gibi yumurtalıkları etkileyen hormonlara bakıyorlar. Benim tedavim çok kitabi gitti yani hiç aksamalar olmadı. Sonraki kontrol günümde evrakları ve tiroid, anestezi gibi opu işleminde lazım olacak değerlere baktı. Bir sonraki gittiğim muayenede yumurtalıklarıma baktı tekrar ve durumuna göre Gonalf 300 doz ve cetrotide iğne reçetesi yazdı. Reçete için de sizden bazı evraklar istiyorlar onları tamamlayıp getiriyosunuz rapor çıkıyor ilaçlar ve tedaviyi sgk karşılamış oluyor. 16 Temmuz’dan 25 Temmuz’a kadar tamamında değil ama son 1 haftasında iğnelere başladım. 25 Temmuz’da opu için randevu verdi. 8 yumurta toplandı 6’sı döllendi. 5 tanesi 5. Güne gitti. 30 Temmuz’da transfer oldum 5. Gün embriyosu 4AA kaliteli. Transfer sonrasında kan sulandırıcı enox, progestan fitil ve iğne, folik asit, vitamin takviyeleri falan reçete yazdı. Transferin 2. Günü kanamam geldi normal o bölge tahriş oldu dediler uyarmamak için de vajinal muayene yapmadı doktor , 4. Gün yine kanamam oldu diye gidince bu defa vajinal muayene yaptı polip gelişmiş ama bebeği etkileyecek bir yerde değildi. 6 ve 7. Gün lekelenmem oldu tutunma kanaması muhtemelen. Dayanamadım 9. Gün test yaptırdım betam 7 çıktı zaten moralim bozuldu o an 11 Ağustos hastanenin istediği test günüydü o gün de zaten 2.6’ya düşmüştü. Yani tutunamamış. Doktorum Mehmet Keçecioğluydu. Çok güvenerek tedavi oldum. Ekip ve tüm çalışanlar çok ilgili özel bir klinikten farkı yoktu. Ama benim bebeğim dayanamadı:/