Doğuma Hazırlık Balıkesir Sevgi Hastanesi Alim Gökhan Kuşgöz hastası var mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

biberiye

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
389
364
303
İstanbulda yaşıyorum ama doğumumu Balıkesirde yapmak istiyorum. Malesef balıkesirde çok seçenek yok. Alim gökhan Kuşgöz hastası ya da onda doğum yapmış olan var mı

Bende alim gökhan beye gidiyorum arkadasimda cok memnun kaldim cok ilgili cok aciklayici cok guzel bilgilendiriyor biz dahanyolun basindayiz 7 haftalik olduk 2. Gebeligim.cok memnun kaldik tereddut ederek gitmistim kimsede yorum.yapmamisti.ama super bi insan benim.icin👌👌

Ben de ona gidiyorum, ilgisinden memnunum.. Doğum konusunda tecrübeniz olduysa paylaşırsanız sevinirim. O konuda tereddütüm var.. Kesin karar için bir şeyler duymak istiyorum

7 Nisan da Alim bey de spinalnsezeryan ile doğumum oldu. Alim bey çok çok iyi ve ilgili bir doktor. Ben 37. Haftada tanıştım alim beyle üstelik pandemi nin başları ve bilinmezliklerle dolu bir süreçti ama sağolsun alim bey soğukkanlı hali ve her soruma verdiği cevapla rahatlattı beni. Ancak izmir yolu sevgi hastanesinden hiç memnun kalmadım. İnanılmaz amatör bir ruhla hastane işletiyor. Hastane değil ticarethane olarak görüyorlar orayı. Hasta memnuniyeti umurlarında değil. Hijyen sıfır. Keşke hastane için başka bir alternatifiniz olsaydı.

7 Nisan da Alim bey de spinalnsezeryan ile doğumum oldu. Alim bey çok çok iyi ve ilgili bir doktor. Ben 37. Haftada tanıştım alim beyle üstelik pandemi nin başları ve bilinmezliklerle dolu bir süreçti ama sağolsun alim bey soğukkanlı hali ve her soruma verdiği cevapla rahatlattı beni. Ancak izmir yolu sevgi hastanesinden hiç memnun kalmadım. İnanılmaz amatör bir ruhla hastane işletiyor. Hastane değil ticarethane olarak görüyorlar orayı. Hasta memnuniyeti umurlarında değil. Hijyen sıfır. Keşke hastane için başka bir alternatifiniz olsaydı.
Teşekkürler yanıt için. Hastane konusunda üzüldüm tabi.. Alim bey konusundaysa tek sizden dönüş aldım ve rahatladım.. Malesef başka hastane seçeneği olamayacak doktorum olarak ona devam edeceksem.. Teşekkürler tekrar

Back
X