Balikesirde dogum ve kadin hast doktoru onerisi?

huriye048

Üçüncü meleğimi bekliyorum
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
3.990
4.319
333
40
Mrh hanımlar balikesirde hangi kadın hast doktorunu önerirsiniz gebelik takibi ve sezeryan doğum için? Hangi hastanede doğum önerirsiniz? Şehir hastanesi? Üniversite hastanesi? Sevgi hastanesi? Tecrübelerinizi paylasirsaniz çok sevinirim

Şehir hastanesindeki doktorların geneli iyi canım. Önceki doğumun sezeryansa şehir hastanesi sezeryan yapar bunu da. İlk doğumda normali deniyorlar. Tıp fakültesinde de hoca ilgilensin diyorsan 122tl ücreti var. Ama çok bekliyorsun. En az bir buçuk iki saat öyle diyeyim. Sevgi Hastanesi'ne gitmedim bilgim yok. Sen şu an kime gidiyorsun

Tskler cvp için. Bu 3. Gebeliğim diğer ikisi sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak. Sevgi hastanesindeki emel ateş hanıma gidiyorum şimdilik memnunum ancak sevgi hastanesinin yenidoğan bölümü ozellikle de erken doğum olursa yetersiz olacak. Şehir hastanesi donanımlı bir hastane ama kalabalık oluyor ve eşim refakatçi kalamayacak orada olursa doğum. Bakalım ıns en doğru yerde gerceklesir dogum

Şehir Hastanesi'nde özel odalar var diye duymuştum canım. Bir sor istersen.

Şehir hastanesinde refakatçi kalamıyor mu ?

Şehir hastanesinde özel oda var mi kalan oldu mu acaba? Eşimle kalmak istiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…