• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balıkesirde infertilite için deneyimli doktor tavsiyesi

sahra10

Rabbim sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
452
469
333
arkadaşlar bir yılı geçkin bebek için uğarşıyoruz ama olmuyor.balıkesirde infertilite için deneyimli dr. arıyorum.lütfen tavsiyelerde bulunun.

hadi kısslar hiç yok mu balıkesirde yaşayıp bu konuda bilgisi olan?????

27 kişi bakmış ama bir kişi bile cvp yazmamış :(((((8

arkadaşım mrb , aynı dertten muzdaribiz!ben de iyi bir doktor arıyorum,hemen hemen tüm doktorları denedim biliyorum balıkesirdeki,ama askeri hastanede bir doktor var o iyi geldi bana,erkek bir doktor

sağol cnm cvp için.bugün bir arkadaşda alaaddin kaçarı tavsiye etti ama çok kalabalıkmış muayenehanesi.askeri hastanedeki doktorun adı ne cnnm?

hadi balıkesirlilier yorumlarınızı bekliyorum...gidip memnun kaldığınız kalmadığınız doktorları yazın lütfen..

hadi ama balkesliler gittiğiniz memnun kaldığınız veya kalmadığınız dr.ları bi yazın lütfennn.mayısta ytedaviye başlıcam.fikirlerinize ihtiyacım var.memnun kalmadıklarınızı bile yazsanız bi fikir olur..

sağol cnm cvp için.bugün bir arkadaşda alaaddin kaçarı tavsiye etti ama çok kalabalıkmış muayenehanesi.askeri hastanedeki doktorun adı ne cnnm?

ben alaaddin kaçar a gittim, ama bana pek iyi gelmedi,herkese aynı tedaviyi uyguluyor, tahililleri dev hastanesinde yapman gerekiyor, yani sen bilirsin inş sna iyi gelir, bir de şeyi merak ettim kaç yıllık evlisin ve hiç korundunuz mu?ilk tedanini mi olcaksın yoksa daha önce bişeyler denediniz mi?

Back
X