Balıkesirde önerebileceğiniz jinekolog

senfatma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
102
0
46
Kocaeli
merhabalar Kocaeli'nde oturuyordum balıkesire yeni tayinimiz çıktı Balıkesirde önerebileceğiniz jinekolog Var MI (2 defa negatif sonuçlanan aşılama tecrübem oldu)

Ilk akla gelen Alaattin Kaçar benim de doktorum kime sorsanız önce bu ismi verir benim gebelik takibimi yapıyo ama bi çok arkadaşım aşılama için gidiyo çok konuşmaz ama işinin uzmanıdır çok yoğun tek sıkıntı

Merhabalar bende uzun bir süre Alaaddin beye gittim geldim iki kez Alaaddin beyde aşılama oldum negatif sonuç.aşılamadan önce bütün tahlillerimi yaptırdım eşimde aynı şekilde hiçbir sorun yok sadece eşinin sperm sayısı biraz sınırda dedi.sonrasında aşılama yaptırdık olumsuz bir daha yaptırdık oda olumsuz.ikinci aşılamadan sonra ben doktor işini bıraktım gitmedim.tahlil sonuçlarımı eşimin teyzesi boluda kadın doğum bölümünde çalışıyor ona yolladık doktorlara gösterdi ve benimde sınırdaymış ve bi sonucum baya düşükmüş.demem o ki Alaaddin bey bize hiç tahlil sonuçlarinda olumsuz birsey söylemedi hep olucak olucak dedi.tavsiyem Alaaddin gebelik oluşumunda faydalı bir doktor değil.

Back
X