Balıkesir'den yardım edebilcek var mı?

8renkligokkusagi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
386
101
123
31
İyi akşamlar herkese. Ben üniversite 2. Sınıf öğrencisiyim, yarın Balıkesir'e gidicem ve 1 ay orda kalıcam lys'ye hazırlanıyorum. Sınava hazırlandığım ve Balıkesir'de olucağım bu 1 ay süre içinde benim iş bulup çalışmam gerekiyor. Balıkesir'de yaşayan hanımlar varsa eğer, tanıdığınız bi yer veya önerileriniz var mı? Merkezde olucam bu arada. Ve ben matematik bölümü okuyorum, ilk ve orta öğretim çocuklar varsa ders de verebilirim. 5-10 liraya bakmadan çalışmam lazım, eleman arayan veya dükkanı vs. olan tanıdığınız var mıdır acaba?

Memleketime gidiyorsun yani.. :)
Cok tanidik var ama ihtiyac yok maalesef yardimci olamayacağım.
Balikesir cok güzel şehirdir umarım istedigin gibi is bulursun :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah, evet ben de çok seviyorum. Burayı kazanmak için çalışıyorum zaten sınava :) Sakaryadan daha güzel olduğu kesin -.-

Tanıdıklarınızın tanıdıkları yok mudur ki :) :(

Teşekkür ederim, evet tanıdık şart değil tabiki, ben internetten de başvuru yaptım iki üç tane ama yine de dört bir yana haber salmak lazım diye düşündüm, biraz acil bi durum. Malum öğrencilik. Ne kadar erken bulabilirsem o kadar iyi

İyi akşamlar herkese. Ben üniversite 2. Sınıf öğrencisiyim, yarın Balıkesir'e gidicem ve 1 ay orda kalıcam lys'ye hazırlanıyorum. Sınava hazırlandığım ve Balıkesir'de olucağım bu 1 ay süre içinde benim iş bulup çalışmam gerekiyor. Balıkesir'de yaşayan hanımlar varsa eğer, tanıdığınız bi yer veya önerileriniz var mı? Merkezde olucam bu arada. Ve ben matematik bölümü okuyorum, ilk ve orta öğretim çocuklar varsa ders de verebilirim. 5-10 liraya bakmadan çalışmam lazım, eleman arayan veya dükkanı vs. olan tanıdığınız var mıdır acaba?

Nereden geleceksiniz bilmiyorum ama, Balıkesir küçük ve sanayi, ticaret bakımından pek gelişememiş küçük bir şehir.. İş imkanları oldukça kısıtlı... Ben bugün çarşıda bir iki dükkanda bayan satış elemanı ilanını gördüm.. Ne kadar maaş verirler bilemiyorum.. Bol şanslar..

Teşekkür ediyorum. İstanbuldan gelicem ama Sakaryada okuyorum normalde. Balıkesirde olucam 1 ay. Evet dediğiniz doğru, teşekkür ederim ilanlara bakıcam

Back
X