• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balıkk

Mine50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
65
33
3
33
kızlar buzluktan dun cıkardım balıkları pısırdık ama bıraz kaldı bende dolabın altına koydum bugun pısırsem olurmu bozulmus mudur ?

Kız sen yine banlanacan yalnış yere actın konuyu :)) gecende de gözleme sormustun bu sefer balık :) buzluktan bugün cikardiysan bugün pisir.tekrar atma artık buzluga
Pardon yalnış okumusum bence yemeyin o balıkları .ben o sekilde yaptim gecen ay ve zehirlendim

Kız sen yine banlanacan yalnış yere actın konuyu :)) gecende de gözleme sormustun bu sefer balık :) buzluktan bugün cikardiysan bugün pisir.tekrar atma artık buzluga
Pardon yalnış okumusum bence yemeyin o balıkları .ben o sekilde yaptim gecen ay ama zehirlendim
Pardon yalnış okumusum bence yemeyin o balıkları .ben o sekilde yaptim gecen ay ama zehirlendim
burayı pek anlamadım nereye acıcam konuyu ehehe :D

Çözdürdüğünüz gün pişirmediğiniz dondurulmuş yiyeceği kullanmayın.

Ben pek anlamam balıktan da iş yerindeki çaycı ablaya sordum bugün yerse yesin daha fazla bekletmesin dedi.
Daha durursa bozulurmuş

Back
X