Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız sen yine banlanacan yalnış yere actın konuyu :)) gecende de gözleme sormustun bu sefer balık :) buzluktan bugün cikardiysan bugün pisir.tekrar atma artık buzluga
Pardon yalnış okumusum bence yemeyin o balıkları .ben o sekilde yaptim gecen ay ve zehirlendim
Kız sen yine banlanacan yalnış yere actın konuyu :)) gecende de gözleme sormustun bu sefer balık :) buzluktan bugün cikardiysan bugün pisir.tekrar atma artık buzluga
Pardon yalnış okumusum bence yemeyin o balıkları .ben o sekilde yaptim gecen ay ama zehirlendim
Pardon yalnış okumusum bence yemeyin o balıkları .ben o sekilde yaptim gecen ay ama zehirlendim