Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Balık Burcu 20 Şubat - 20 MartBalıkların Fiziksel Özellikleri
balık burcu kadar maasum sevimli iyimser kırılgan hassas bi burc yoktur ama acı gerçek hep balıkkk etlillerdir çok üzüldükleri için tek dayanağı çikolatadııırr çünküü
Baligin her ozelligini tasirim derdim ama yanlismis
Evet balik etliyim.
Evet giyimime ayakkabilarima vs. cok dikkat ederim
Ama uzun boyluyum. Upuzun parmaklarim var ki zaten 40 numara giyerim.
Boyum uzun bu tutmadı , kilo da tutmadı kendimi bildim bileli 175 boya 55-56 kiloyumdur . Hatta son günlerde 53 kiloya kadar düştüm . Kalçalarım , bacaklarım ve göğüslerim ne kadar zayıf olursam olayım dolgundur :) Ayaklarım küçüktür gerçekten 37 numara giyiyorum küçük olduğundan dikkat çektiği de doğru sürekli ne kadar minnak ayakların var ne tatlı derler Ayakkabı hastalığımda doğru bi dünya ayakkabım var ama yine de yakında boynum kopacak mağazalara dönüp dönüp bakmaktan
Genellemelerde hep oldukça güzel diyorlar ya balıklar için, neden ben hep olumlu genellemelerin dışında, olumsuzların (tembel, hassas, kırılgan gibi gibi) içinde kalıyorum ki
Çok güzel olupta yine tembel, hassas olaydım ya da yine çikin olupta çalışkan, hırslı ve güçlü olaydım, olma mı...
orta boylu
kucuk ellerı ve ayakları dıkkat cekıcıdır
bakısları hos ve masumdur
gozlerı ırı ve ıddıalıdır
kılo almaya meyıllı oldukları halde cazıbelı ve asıl gorunurler
ayakkabılarına esyalarına cok ozen gosterırler