- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.077
- 498
- Konu Sahibi izzetgullufan
lutfen lutfen tedavı kednın ıcın bebek ıcın
cok gecmıs olsunnnnn
kendın ıcın bebek ıcın ıyı ol
cok gecmıs olsunnnnn
kendın ıcın bebek ıcın ıyı ol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah allaah doktorunla konuşup ilacin dozunu değiş ozaman.ayrica paxille emzirilmiyo başka ilac versin sana.bu konudaki kişi sen değilsen kim.arkadaşinmipaxil etki etmiyor malesef ben kasım aralıktan beri içiyorum sağıp dokup emzırıyorum hala ofkeli hala stresliyim
inanın takıntımı yenmek ıcın cok ugrasıyorum arkadaşar. nickimde yazan doktorun videolarını cok uzun süredir takip edip kendıme telkın terapileri yapıyorum. daha önce görüştüğüm doktor / terapist ler çare olamadı. ve doğumdan sonra hayatım cok kötü bir yöne gidior. hormonlarım da öyle. doğumla birlikte insan kendine pek önem vermiyor, sosyal hayatı kalmıyor, e eşi ve annesi ile de arası bozulunca insanın kimi kalır ki? bu kadar sorumluluk bazen fazla geliyor. sorun eşimmi, iyileşmek için onu daha önceden bırakmam mı gerekiyordu , bunu da bilmiyorum. tek bildigim artık bebeğim için iyileşmek istediğim. psikoterapiye de gitim, çapa da terapide gördüm. aile dizimi de yaptırdım, yeri geldi kurşun döktürdüm belki size komik gelecek ama, hocaya da gittim. düzelmedi işte bir türlü, nereden bilebilirdim ki bebeğim doğunca bambaşka bir psikolojkim olucak mutsuzluk baş gösterecek ve ağır bir depresyon geçireceğimi takıntılar artacak. herkese tüm yorumları için teşekkür ederim. istinye devlet hastanesi yetişkin psikiyatri bölümünden haftaya randeu aldım. oradaki doktorla beraber ilaç takibi yaoabilirim. tabi bu arada memeye sirke bişe acı bilşey sürerek bir anda memeden de kesmem gerekiyor. bu sürede oğlumu minmum görmek ve ona en az zarar verebılecek duruma gelmek için annemle konuşup gündüz gece bakmasını rica edeceim. evlerimiz yanyana. hep gider görürüm bebeğimi iyilrşirken. hastaneye yatış için istinyedeki doktorla konuşacağum ama dediğim gib yatıracaklarını sanmıyorum. şişli de oldugumuz ıcın bana en yakın burayı buldum.
Merhaba bu merkezde ucretsiz terapi alinabilir mi? Veyannerede alinabilir psikoterapi? TsklerTabi ki bebeğini güvenli ellere teslim ederek hastaneye yatmayı kabul etmelisin .yalnız bu hastane balıklı Rum olmamalı . Kredi çekip neden hastaneye yatıyorsun ki? Moodist hastanesini tavsiye ederim .doktor olarak da kesinlikle mesut çetin
Banlanmak uğruna yazdım .çünkü ortada bir bebek var .mesut çetin hipnoz da yapıyor .kesinlikle denemelisin.
Merhaba ucretsiz terapi alabilecegm istanbul avrupa yakasinda oneriniz varmiTedavi tek başına yerli olamaz. Tedaviden sonra psikolog ile düzenli görüşülmeli. Asla ama asla ilaçla tedavi tek başına kesin çözüm değil.
Tedaviyi kabul etmeniz bile harika. Devam edin bu sürece.
ZATen veremem ki hem kredi hem kart borcun var.kiram faturalarim kucuk bebegimin masraflari var.bebegime biyandan bireysel emeklilikle Pra biriktirmeye calisiorm.. ama kafayi yemistim tedavi evde olamam gibi geliodu hastane benim icin uzaklasma8 bin tl hastaneye vermektense, 2bin tlye yatili bakici alin. Hem evinizin isini yapar hem bebege bakar.
Hic bir psikolojik sorun 2 haftada tedavi edilemez
konu sahibi zannediyorum askeri ucretle calisiyor, maddi sorunlari olmasa belki daha rahat olurdu ancak cok da kolay bir hayatı oldugunu dusunmuyorim ben.Kendinizden bahsederken biz olarak niteliyorsunuz, bu bayan tek basına kucucuk bebekleBiraz abartmiyor musunuz? 32 yasinda bir kadin bebege tek basina bakabilir, yalniz kalabilir. Yataktan dusucek diye korkuyorsaniz yere yatak yaparsiniz. Anneniz 70 yasinda yasli bir kadinmis yarim gun gelip bakiyormus memnun olmuyorsunuz. Esiniz cok ilgili bir baba olmayabilir ama evden kovmak defalarca kovmak cok buyuk tepkiler. Benim kizim 2 yasinda 2 yildir butun gece ayaktayiz, 2 yildir toplam 2 kere anneme birakmamisimdir
Tek basina olmayi o istemis gibi esini surekli kovmus bundan bahsediyorum. Anlattigi kadariyla tek basina kalmasini gerektirecek bir durum yok. Biz derken kizim ve benden bahsediyorum. Esim 1 gece bile bakmadi kizima. O bakmak yerine oynar ve cok uzun sureler cocuk baktigini zanneder.konu sahibi zannediyorum askeri ucretle calisiyor, maddi sorunlari olmasa belki daha rahat olurdu ancak cok da kolay bir hayatı oldugunu dusunmuyorim ben.Kendinizden bahsederken biz olarak niteliyorsunuz, bu bayan tek basına kucucuk bebekle
Tek basina olmayi o istemis gibi esini surekli kovmus bundan bahsediyorum. Anlattigi kadariyla tek basina kalmasini gerektirecek bir durum yok. Biz derken kizim ve benden bahsediyorum. Esim 1 gece bile bakmadi kizima. O bakmak yerine oynar ve cok uzun sureler cocuk baktigini zanneder.
Ücretsiz terapi mümkün değil çünkü özel bir hastane . Ücretsiz için devlet hastanelerini arastirabilirsinMerhaba bu merkezde ucretsiz terapi alinabilir mi? Veyannerede alinabilir psikoterapi? Tskler