:kedi:HoşgeldinnnnnndelikafaduldenbuyrunnnnnnnnnAma şeyKem küm:kedi::asigim:Unutmuşum kusura bakma Bakkk seninn içinnnn kimi çağırdım partiyee.Bütün gece yalvardımmm beren arkadaşımızzla ben senin çok büyük hayranınız diyeee.Kandıdımm bizim enrique 'yııkaydirigubbakcemile3
hosbuldum fıstık.. opuyorumnanaktan barıstık barısmaz mıyız.. :jeyyar: ısını bılıyosun valla.. opuyorumnanaktan sag olasın cılgın.. Şeniz
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: Bu resimden sonra barışmışızdır artıkkkvereliniortak:jeyyar:
I'd give it all up but I'm takin' back my love
:sm_cool:
I'm takin' back my love, I'm takin' back my love:sm_cool:
I've given you too much but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, my love, my love, my love
My love..
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bu şarkıyı mutlaka dinleyinnnnn kızlarr:sm_cool:
kaydirigubbakcemile3Laz kızım canım lahana topladım şimdi bahçeden.Kuzinenin üzerinde haşlama yapayım birde yaprak sarmasıı.birde msıır ekmeği .mıhlamada .pepeçurada yetermi nannnnnkaydirigubbakcemile3acıktımmmmmmmm nasıl parti bu yaaaaaaaaaaalmaz:
ayyy kimsecikler yok... ben bi geçmişe doğru turlayım
:sm_cool: :dance: :teytey: :1hug: :sm_cool: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3Laz kızım canım lahana topladım şimdi bahçeden.Kuzinenin üzerinde haşlama yapayım birde yaprak sarmasıı.birde msıır ekmeği .mıhlamada .pepeçurada yetermi nannnnnkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol::roflol:Okişşşyerimseniben
kaydirigubbakcemile3Laz kızım canım lahana topladım şimdi bahçeden.Kuzinenin üzerinde haşlama yapayım birde yaprak sarmasıı.birde msıır ekmeği .mıhlamada .pepeçurada yetermi nannnnnkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol::roflol:Okişşşyerimseniben
bızde yıyecekmıyız hopp.. yasakkelime yoksa cok pıs cazgırlık cıkartırım valla.. zemuszemus :jeyyar:
o balım döktürmüşsün
bizde görelim yemeklerden:jeyyar:cokacimcoook
EŞİM SAÇTRASI OLMAYA GİTMİŞTİ SIRA AVRMIŞ ANCA SIRA GELMİŞ ONA 3TEDE İŞE GİTCEK.AZ ÖNCE ARADI BEN BURDAN GDİERMİŞE DEDİ İYİ DEDM TELİ KAPATIRKEN SENİ SEVİYORUM DEDİ ANNAA SASIRDIM EŞİM BEN DEMEDEN DEMEZDİ SENİSEVİYORUM DİYE MUTLUOLDUM BU BANA BİKAÇ GÜN YETER ARTIK HEHEEEopuyorumnanaktan
:asigim:Hepinizee ikram edicemm merak etmeyinn .Herkeze yetecek kadar yapıcam:jeyyar:
aslında varya... canım şöyyyle bi baklava istiyo..
bulamdımki güzel bi fıstıklı baklava resmiii yaaaacokacimcoook
:kedi:selectem ve nuran karpuzz ve dondurma çokk ıyı gıttı sagolunnnnkaydirigubbakcemile5
aslında varya... canım şöyyyle bi baklava istiyo..
bulamdımki güzel bi fıstıklı baklava resmiii yaaaacokacimcoook
:gitme: mafoldumben Çok canım istedi yaa en çok sevdiğim tatlı hazır fıstıklı baklavamafoldumbenolsa 5 tane yerdim mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?