Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb kızlar gunaydınlar... a.s. guzel huzurlu mutlu bır hafta dılıyorum... opuyorumnanaktan kız balsurat ask olsun valla.. :umursamaz: kustum ınan.. :sinifsinif: ınsan partı yaparda benı cagırmaz mı? eh ask olsun.. lmaz: alacagın olsun.. :umursamaz:

kısır yapıp durmayın ya canım çekiyor..
yalnız napayım kısırı.. mafoldumben

Ayyy kıyamam bende diyorum devamlı canım kısır çekiyor ama yalnızda yenmiyorki..
Ramazanda annemler gelecek Şimdiden kadıncağıza Listeler hazırlıyorum..:lepi:

Günaydınnnnn bayanlarrrropuyorumnanabuyrunnnnnnnnnGece kaynatmışsınızz kızlarr tulinım ve bumuyanim tanışmışsınızzz hade bakalımalkisalkisalkisHerkeze hayırlı günlerr diliyorummmmmzemuszemusSağlık ve huzur dolu bir hafta geçirelim inşallahhhh:Saruboceq:

Ceylanımm ne güzell yaaa anneler gelicekk demek ne mutlu sanaopuyorumnanaktan

:kedi:HoşgeldinnnnnndelikafaduldenbuyrunnnnnnnnnAma şey Kem küm:kedi::asigim:Unutmuşum kusura bakmaBakkk seninn içinnnn kimi çağırdım partiyee.Bütün gece yalvardımmm beren arkadaşımızzla ben senin çok büyük hayranınız diyeee.Kandıdımm bizim enrique 'yııkaydirigubbakcemile3

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: Bu resimden sonra barışmışızdır artıkkkvereliniortak:jeyyar:

I'd give it all up but I'm takin' back my love
:sm_cool:

I'm takin' back my love, I'm takin' back my love:sm_cool:

I've given you too much but I'm takin' back my love

I'm takin' back my love, my love, my love, my love

My love..
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bu şarkıyı mutlaka dinleyinnnnn kızlarr:sm_cool:

Evett balım bu bayram ilk defa bende geçirecekler okullar geç açılıyor yaopuyorumnanaktan

Ayy yine ingilizce şarkılara başlamışsın formdasın

günaydınnnn hihoyyyt

iyi haftalar herkese a.s.

balım bu ne enerci olum :1shok: accık bana versene :smiley-cool:

lAZ KIZIM HERAMM Msizde hoşgeldinzzz ben cıkıyom sonra gelırımmm devam ederızz.heramm ben kım enerjı kım kızz bakma zıpkladıgıma depresyonda olan bir delüyüm ben :roflol:

lAZ KIZIM HERAMM Msizde hoşgeldinzzz ben cıkıyom sonra gelırımmm devam ederızz.heramm ben kım enerjı kım kızz bakma zıpkladıgıma depresyonda olan bir delüyüm ben :roflol:

lmaz: yok be ole deme çok tatlısın sen hıc depresyonda gıbı değilsin olmada zaten Şeniz

kadelennn hoşgeldinnnnzemuszemuszemuszemus

zemuszemusHeram ama gerçektende öyleyim bakam iyi durduğuma vücudumda ve beynimde ne fırtınalar kopuyorrrrzemuszemusdoktor tarafındanda teşhis koyuldu yanii :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…