yedik profitorolleri... şöyle bi iki kıvaram bariii... kurnazımada eşlik etmiş olurum.. gerçi o daha güzel oynuyo..opuyorumnanaktan
yok canım sğl paylaştıgın için ne kusuru:)
eşin nerde amliyat oldu benım eşimde amlıyat oldu bızım degrlerımz çok guzel yukseldı azosperm vardı eşimde daha dogruus azospermmış bız bunu gecn ay ogrendık ilk tahlılımzı buldukta :)
eşim şifa da ameliyatoldu.biz memnun kalıdk çok sukur şimdi ege unıvtup bbek merkezine başldık 4agus ta eşimyenıden tahlıl verıcek ona göre dokotrlagörusucez nasılbi tedavoı onerrıse artık buarada azospermken bı hamilelğim oldu ama kalp atışları duyulmadı kurtaj oldum
kurtajdan sonra çok zorluk cektım kanamam durmayı 1bucuk yıl kanama
sorunu cektık ilşiki sırasında kanama oluyodu meger kurtajdn dolayı yara
oluşmuş
irenbede dilek aslan gördu yarayı dondurtuk yaraavrken ay ytumurta takıbı yapıldı bi turlu
doktoruna denk gelemdık anlıycagın karsıyaka devlt hastaneısnde biş doktotragidiyorduk
oda yamuk yaptı bize
en son egeye başlayalım dedık artık bizde bakalım artık onumzue rabbım daha neler cıkartıcak
aslında yazsam roman olur inankı şimdiye kadr oyle seyler yasadımkı su kucuk yaşıma oyle seyler sıgdırdımkı bı kaçkonu actım belkı denk gelmiştir
Ayyy kıyamam bende diyorum devamlı canım kısır çekiyor ama yalnızda yenmiyorki..
Ramazanda annemler gelecek Şimdiden kadıncağıza Listeler hazırlıyorum..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?