E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #2.881
cenrtal hospitil mı ayy tuylerım dıken dıken oldu kurtajı m orda olmuştu benımnehir hanım varya ondaaaa ayyoranın merdıvenelrını az aşındırmadık kurtajdan sonra çokzorluk cektım kanama problemı mı dersın agrımı dersın alalhdusmanıma vermesın yaaoranın başheımı eşimin arkadaşının amcasımıymışne madem bi sorun oldu gelsınler ucretsiz ilğinelim demiş yok dedım kapısındna bıle girmem oranın artık ben
cenrtal hospitil mı ayy tuylerım dıken dıken oldu kurtajı m orda olmuştu benımnehir hanım varya ondaaaa ayyoranın merdıvenelrını az aşındırmadık kurtajdan sonra çokzorluk cektım kanama problemı mı dersın agrımı dersın alalhdusmanıma vermesın yaaoranın başheımı eşimin arkadaşının amcasımıymışne madem bi sorun oldu gelsınler ucretsiz ilğinelim demiş yok dedım kapısındna bıle girmem oranın artık ben
benım eşim şifada amelıyat oldu bizde çok memnunz şifadan doktorumzdan.
:1hug::teselli:Rabbim bu yaşadıklarının sabrın sayesinde mükafatınıı çok yakın zamanda vericekk ben inanıyorummm:Saruboceq:
nihayet hoşbullduma.s.hoşgeldın canım
ay balım bayıldım bunlara ben.. izninle bitanesini bizim eve götürüyom..kaydirigubbakcemile
ben geldim kimse cvpğ vermiyo en iyisi gideyim senağlama
kadın dogum için banda mantıkı gelmıyor para tuzagı dedıgın gıbı kendım için duusnmem orayı.aslında şifayıda nasıloldu nasıl gittik anlamadım
ya yamanalr kolejı vary a duydunmu adını orda calışıyodum ben şifadada oranın çgretemnelrıne yuzde 10lukmune personel indirimi yapıyolardı bzıde oseıkldegıttık yanı
evet cenrtal hosp iyi anıalrım yok nehir hanımada gıcıgım ayrıca.
naıslkurtaj yaptı bılmıyorum kesılmeyen kanamalarilşki sırasında kanama en kötusüde kurtajın kırkıncı gunu sabh ezanıyla yatsı ezanına kadr hıç durmayan kanama..
martta kurtaj oldum eylule kadr nehır hanıma gıttım.
sonra alsancakta bı doktora gıttım meger içerde aprca kalmış oyuzden oluyomuş gun de 3 antibiyotıkle attım parcayı
yanı çok zor gunlerdı bugumesukredıyorum
doktorluk yapamayanları mesleğinden alıcaksın aslında..
her hatasında şikayet edilseler belki bir iki derken ceza alırlar..
Allah bildiği gibi yapsın o doktoru..
Dilek hn iyiymiş.. (balkafa sabonun dohtoru)
şifanı da vermiş şükür ki..
Allah yardımcın olsun canım..
tez zamanda güzel haberi verirsin inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Dilek hn iyiymiş.. (balkafa sabonun dohtoru)
tulıny bıızm balsuratınmı doktoru dilek hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?