Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende seni seviyorum fıstığııııımmm. gel bi öpemŞeniz ohhhh çokta tatlı...
enişte görmesin ceylanım.. kovalar beni bayır aşağı vallaklava: benim karıyı kim benden başka kimse öpemez diyekaydirigubbakcemile3

kstmn,ceylann,pinkkk,heram,Kurnazımm,Süpürgelii cadım,nuran,bebegımızzz vavvvv bizim tayfaaa bugün kaynatmışş yineeee ben yoktm yeni geldimmmmmhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Ceylanım inşallahh tahlil sonuçların güzelll çıkarrrrrr:lepi:

aşk olsun balım beni saymamışsın
yoksam beni istemiyonmu.. giderim hemeeen:a015:

kstmn,ceylann,selected_79,pinkkk,heram,Kurnazımm,Süpürgelii cadım,nuran,bebegımızzz vavvvv bizim tayfaaa bugün kaynatmışş yineeee ben yoktm yeni geldimmmmm

Ceylanım inşallahh tahlil sonuçların güzelll çıkarrrrrr

Selected'M baLIM YAZMIŞTA senin gözlermi bozuldukaydirigubbakcemile3 görmüyorsun sensiz olurmu zuzummmm opuyorumnanaktan

aşk olsun balım beni saymamışsın
yoksam beni istemiyonmu.. giderim hemeeen:a015:

:kedi::asigim::gitme: :çok üzgünüm::a015:senağlamaCanın çokk utandımmm kusuraa bakmaaa bilerek olmadıı cidden atlamışımm senağlama

slm herkese nasılsınız kızlar opuyorumnanaktan
bir hafta aradan sonra tekrar birlikteyiz hihoyyyt
şimdilik kimse yok umarım sonra toplaşırız

zemuszemusHoşgeldinizzz kızlarrrrr iyi eğlencelerrrr herkezeeeopuyorumnanaktan

Ben akşam uğrayabilirsem gelirim

diğer kızlarrr sizi saymadım diye yanlış anlamayın sakınn.bugun kaynatanları yazdım ya nıck ayrıcalıgı yok.selected canım cıdden senın msj gozden kactı

Kızlarm partiye gelirken kapıdaa bu deliyii buldum.İLLA GELİCEM BENDE DİYE kudurdu ağladı üstelikk.Bende kıyamadım 2 hoplaaaa sonra git dedimkaydirigubbakcemile3dikkat edin kendinizee olurmu .Delüdür ne yapıcağı belli olmazkaydirigubbakcemile3

Bende geldimm nan oğlumm gelirde partiye ben gelemezmiyimm :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…