Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam balım kızmadım.. şaka yaptım.. kızarmıyım hiç sana.. hemde adımı yazmadındiye.. aşk olsun
sen bugünlerde durgunsun zaten bişeyler var sende.. anlıyorum ben seni..

ben seni seviyom tadlım kıymatlım insan sevdiklerine öyle hemcicik kırılmaz..opuyorumnanaktan

Evet canım depreyonda olan bir delüyüm ben yukardaki adamdan hiçbir farkım yok yanikaydirigubbakcemile3

ilahi balım... allah seni etmeye..kaydirigubbakcemile3
kendini neye benzetiyon.. sen daha güzelsin ondan amaaazemuszemusopuyorumnanaktan

allah bi yastikda kocatsin .. daha nice yillar beraber olun.. bide bebeginiz taclandirsin evliliginiz insallah

aaa çok teşekkür ederim çerezcimmm çok saol main inşallahhh opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam zuzularr bizim bugün evlilik yıldönümümüzzemuszemus

elchım canımmm allah bi yastıkta kocatsın inşallahh..Bir ömür boyu sağlıkk,huzur ve mutluluğunuz hep sürsün inşallah.Rabbim bu yeni yıl dönümünde bebeğini sana müjdelendirir inşallahhhh:Saruboceq:

balımmm ballı lokma tatlşımmm saol bitanemmmm amin inşallahh cümlemize bebiş müjdesi verilsin inşallahhh canımsınnnnnnnnnnn

elchinim canım allah bi yastıkta kocatsın inşallah
ömür boyu sağlıklı ve huzurlu olun
evinizden neşeniz ve huzurunuz hiç eksik olmaz inşallah

:ecrin_bebek:

elchinim canım allah bi yastıkta kocatsın inşallah
ömür boyu sağlıklı ve huzurlu olun
evinizden neşeniz ve huzurunuz hiç eksik olmaz inşallah

saol aymesimmm bidenemmm amin inşallahhhhh cümlemizin inşallahh canımsın mujukaaaaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese iyi geceler kızlarrr öpüldünüz elçin insanı tarafından mujukaaaaaaaaaaa

ceylanım inşallah güzel haberler verirsin ve bu ay gelir bebşin sana alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…