Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kopyala diom ama yapıştır renksiz çıkıo yapıştıramıom

offffffffffffffffffffffffffffffff

ne tarafta oturuyor dayın canım merkezdemi :kedi:
yok cnm merkezde degıl
dolmuştan indigimiz yerin adını hatırlayamadım br turlü
ama ınınce baya bı yuruyosun cami vardı ındıgımımz yerde pazarla ilgili bi yerdı heralde ama hatırlayamadım daga yakın orası

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

göndermek istediğin resmi tam ekran göster dediği zaman bas ve aç ozaman üstteki linke tıkla ve grafik bölümüne yapıştır canım

Şeniz

yazıştığımız yer varya orda gülümsemeler var onun yanında link ekle grafik ekle yazıyor oraya yapıştır

ben pek bilmem orayı kardeşimle giitim zaten mezarlıkları gecince inmişti pazar yolu idi galiba neyse artıkkk

sengözlerimebaksanab evet canım neyse boşver :1rolleyes::sm_cool:eğlenmeye devam :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:dance::dance::dance::dance:

sengözlerimebaksanab evet canım neyse boşver :1rolleyes::sm_cool:eğlenmeye devam :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:dance::dance::dance::dance:
size iyi eglenceler ben yatayım artık
benımkıler erken kalkıyo sabah
:gitme:

genede olmuo canım sinir oldum yaw bilgisayara kayıtlı kısa bi vidyo var alınan dosyalarımda açıom büyütüyom ama üstünde ling yok yada ben göremiom üstüne sağ tıklayıp kopyala diom grafik ekleye sağ tıklıom yapıştır silik çıkıo olmuo

bilgisayrdan nasıl yükleniyor bilmiyorum canım bende ben googleden yüklüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…