Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Alırım oklava elime gelirim orayaklava:O patron bozuntusuna söyleklava:sana hemn CUMARTESİ HEMDE PAZAR TATil izni vericekklava:vermezse yolla buraya hallederizzkaydirigubbakcemile3:jeyyar:

Ben kaçtımmm kızlarrrmalum ev işlerii beni beklerr.Öğleden sonra allah izin ederse gelicemkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktansize afiyett olsunn ve iyi kudurmalar:jeyyar:laelaelaelaelae

Alırım oklava elime gelirim orayaklava:O patron bozuntusuna söyleklava:sana hemn CUMARTESİ HEMDE PAZAR TATil izni vericekklava:vermezse yolla buraya hallederizzkaydirigubbakcemile3:jeyyar:
ayyy canım tşk dövelim dimi patron bozuntusu nolcekkkkklava:
pazar izin günü zatende ahhh cumarteside vermezse iyice bi dövelimmmmklava:

Ben kaçtımmm kızlarrrmalum ev işlerii beni beklerr.Öğleden sonra allah izin ederse gelicemkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktansize afiyett olsunn ve iyi kudurmalar:jeyyar:laelaelaelaelae

sanada kolay gelsünnnnnnnnn canım benim
yardıma gelemm miikaydirigubbakcemile5

kolay gelsın balım ev ıslerı de benı de beklıyo ama kalkamıyorum bi türlü daha kahvaltı bıle yapmadım -tatlicadiarzu-

ayyy canım tşk dövelim dimi patron bozuntusu nolcekkkkklava:
pazar izin günü zatende ahhh cumarteside vermezse iyice bi dövelimmmmklava:
vereliniortakTamam eğerkii izin vermezee çekeceği var bizdenlülülülülülü
sanada kolay gelsünnnnnnnnn canım benim
yardıma gelemm miikaydirigubbakcemile5

kolay gelsın balım ev ıslerı de benı de beklıyo ama kalkamıyorum bi türlü daha kahvaltı bıle yapmadım -tatlicadiarzu-

:asigim:Teşekkürler kızlar az sgr molası verdim

canımmmmmmmm düşünmen yeter çok sağol canım benim teşekkür ederim amin inşallahhhhkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız gününz aydın olsun inşallah :sinifsinif:

kızşlar ben fena acıktım yaw

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…