Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağolun kızlar.. allah razı olsun sizden..

evet tülinim yaa ağlasam açılcam aslında..
bugüne kadar (geçen haftadan beri) şöyle ağlayamadım ondan oldu bu...
hep sıktım kenidimi.. kociş beni ağlarken görmesin diye....

çünkü ben onu WCde ağlarken yakaladım.. bide ben ağlasaydım.
şimdi onun kardeşi hamile.. biz 4yıl oldu tık yok.. o napsın .. oda çok üzülüyo..

evet biraz ağlayım o gele kadar..

iyi varsınız... sizi çok seviyooom..
arada yanlış tuşa basmış olabilirim

gülerim üzülme bitanem olcak bizimde elbet..ALLAH BÜYÜK..ya sabır diyelim..bak ne güzel dualar etmişsin yukarda..Allahım kabul etsin inşallah..tek yardımcımız O..rabbim kullarını boynu bükük bırakmaz..yeterki istemesini bilelim..

canım yaaa:1hug:
RABBİM HEPİMİZİN MELEKLERİNİ TEZ ZAMANDA GÖNDRSİN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

1ay sonra 4olcak.. vede ilk günden beri hep istedik

bende geldımarkadaşlareltımlereyemge gelcekelr henuz teşrifedemedıler bende onlar gelene kadr siz bakem dedim.
SON 3GUNDEYIM BURAADA

kadriyem sorma..içimi döküyom..senağlama
hergelen hamiş listesine terfi ediyo bi ben kaldım..demirbaş

GÜlerım Çıft Çızgıtopıkınde demırbaŞ beım kımlerıgÖrdum ben orda kımler geldı egctı o lısteden lısteye ılk dhıl oldugum zamnkı arkadaŞlr bebklerını kucakalrına aldılarbıle.

Balsurat senİn ne kadar oldu İsteyelİ
2.5 yıl oldu canımopuyorumnanaktan
bende geldımarkadaşlareltımlereyemge gelcekelr henuz teşrifedemedıler bende onlar gelene kadr siz bakem dedim.
SON 3GUNDEYIM BURAADA

naberr fıstıkk belirtilerriiinnnnn varmıııııı gelmezz inşallahhhhhhhhhhhh
O topiğin eski demirbaşlarındanım bende :)ey gidi günlerr ne zırlıyodum o tpikteee kaydirigubbakcemile3

1sn.. kalkıp burnuma krem süreyim..
silmekten maf oldu

hakkında hayırlısı olsun balım..inşallah pek yakında alırız bebişlerimizi kucağımıza hayırlısı ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…