Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile5esmeryarim hoşgeldinnnn :)kız neden ruh halini depresyonda yaptınlmaz::kedi:

hoş buldum vereliniortak
ne bileyim canım ya sıkıntılar yüzünden diyim kısaca kafa dağıtıyorum burda ama yatağa girdiğimde yine herşey beynimde yoğunlaşıyor yine :gitme:
herşeyin hakkımızda hayırlısını diliyorum rabbimden bizlerede hayırlı bir kapı açsın sıkıntılarımızdan kurtarsın inşallah :Saruboceq:

lavobada azcıık daha ağladıktan sonra dahha iyiyim şimdi.. biraz elimi yüzümüde yıkadım.. kociş erken gelcek galiba.. arayıp arayıp duruyo. gelince beni böyle görmesin...

çok sağolun kızlar sayenizde azccık toparladım kendimi..
bilg. oyaladı beni.. yoksam daha fena olurdum..

Allah hepinizden razı olsun.. hakkınızı helal edin

kk nın güzel bayanları, ben kaçtım..öpüyorum hepinizi..iyiki varsınız..opuyorumnanaktan

Aminnn inşallahhhhhh rabbım sıkıntılarımızı alıp götürsün:Saruboceq:
selectedm ne hakkı kız hepimiz burda kader arkadaşıyız:1hug:hep birbirimizin yanındayızopuyorumnanaktan

kk nın güzel bayanları, ben kaçtım..öpüyorum hepinizi..iyiki varsınız..opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanHayırlıı akşamlarr canım yıne beklerızz öptümmmŞeniz

Kızlarr bende kaçtım akşam gelemeyebilirimm..Kendınızee iyi bakkk güzel anne adaylarıopuyorumnanaktan

bende çıkıyom kızlar.. kociş heran gelebilir azcık kendime cekidüzen vereyim. bitane enerji içeçeği içeyim..

iyi akşamlar

Ben geldimmmkaydirigubbakcemile yaa boynum çok ağrıyor yaa..ceryandamı kaldım ,pc başındamı oturuyorum diye anlamadım.çok ağrım var bugün ağrı kesici aldım :gitme:birde kas gevşetici krem sürdüm:gitme:inşaalh geçer

:gitme:Şeytan 100 tane söylüyorr..
Acaba başımda ne var diyee:gitme:
Hep evde 2 taraflı ceryanda duruyorum ondan oldu belkide.birde saçları tam iyice kurtmuyorum.off inşallahh geçer heram geçer demi:gitme:

geçer gülüm dikkat et birazcık sende bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…