- Konu Sahibi EU3
-
- #3.481
hastamısın kuşum?
hakkında hayırlısı olsun balım..inşallah pek yakında alırız bebişlerimizi kucağımıza hayırlısı ile...
slm kızlar nasılsınız
kaydirigubbakcemile5esmeryarim hoşgeldinnnn :)kız neden ruh halini depresyonda yaptınlmaz::kedi:
Aminnn inşallahhhhhh rabbım sıkıntılarımızı alıp götürsün:Saruboceq:hoş buldum vereliniortak
ne bileyim canım ya sıkıntılar yüzünden diyim kısaca kafa dağıtıyorum burda ama yatağa girdiğimde yine herşey beynimde yoğunlaşıyor yine :gitme:
herşeyin hakkımızda hayırlısını diliyorum rabbimden bizlerede hayırlı bir kapı açsın sıkıntılarımızdan kurtarsın inşallah :Saruboceq:
selectedm ne hakkı kız hepimiz burda kader arkadaşıyız:1hug:hep birbirimizin yanındayızopuyorumnanaktanlavobada azcıık daha ağladıktan sonra dahha iyiyim şimdi.. biraz elimi yüzümüde yıkadım.. kociş erken gelcek galiba.. arayıp arayıp duruyo. gelince beni böyle görmesin...
çok sağolun kızlar sayenizde azccık toparladım kendimi..
bilg. oyaladı beni.. yoksam daha fena olurdum..
Allah hepinizden razı olsun.. hakkınızı helal edin
kk nın güzel bayanları, ben kaçtım..öpüyorum hepinizi..iyiki varsınız..opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/sevgini-haykir/260759-allah-a-guvenmek.htmlşutarafagitti şutarafagitti şutarafagitti şutarafagitti şutarafagitti şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?