Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiştt ne sigarası dumansız haava sahası var burda şikayet edrım bakın hepinizi:))))

:dance::dance::dance: inşallah canım yaaaa aminnnnnnnnn olur öyle bir tatlı bebşin :dance::dance::dance:

safiş gittimi eşin askere yoksam senın eşin değilmiydi asker olan benmı yanlış hatırladımn

ağustosun 12 sinde gitcek ve 7 side evlilik yıldönümümüz :sinifsinif: çalışmalar devamda allah bilir inşallah olur be gülüm opuyorumnanaktan uğraşıyoz daa

amınınnnn
hem size güzel bi evlilik yıldönümü hediyesi hemde enişteye ve sana birer teselli hediyesi olur inşlhhh

:Saruboceq:

amin canım inşallah rabbim herkesin yüzüne gülsün yerimseniben alkisalkisalkis

kızlar bişey sorcam... bugün küçük altın kaç para..

bi ara çarşıya çıkmam gerekiyoda.. akşama düğün var

şöyle köpüklüde bi kahve içelim sengözlerimebaksanab kendimize gelelim :içelim:

oo 12gunde neler olur neelr :)
canım herseyın hayırlısı eger meelgın ın sana gelmevaktıyse rabbım onu göbusune yerleştiriverir sen hıç merk etme emı

oo 12gunde neler olur neelr :)
canım herseyın hayırlısı eger meelgın ın sana gelmevaktıyse rabbım onu göbusune yerleştiriverir sen hıç merk etme emı

:dance::dance: inşallah canım yaa çok iyi değerlendiriyorum zaten durumu allah herşeyin hayırlısın versin :dance::dance: eğer yine olmazsa artık 6 ay sonraya kaldı :çok üzgünüm::a015:

nasılsınız bakim kızlarrrr ağustos ayını çok seviyorum bennnn 5 ağustos doğum günümmmmmmmm:sm_cool:

pARTİDE sigara içmek serbesttt bakanlıktan izin aldım:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…