nasılsınız bakim kızlarrrr ağustos ayını çok seviyorum bennnn 5 ağustos doğum günümmmmmmmm:sm_cool:
pARTıDE sigara içmek serbesttt bakanlıktan izin aldım:roflol:
nasılsınız bakim kızlarrrr ağustos ayını çok seviyorum bennnn 5 ağustos doğum günümmmmmmmm:sm_cool:
pARTİDE sigara içmek serbesttt bakanlıktan izin aldım:roflol:
pARTİDE sigara içmek serbesttt bakanlıktan izin aldım:roflol:
kız masalalh her yere altınmıtakıyonuz bende istiyom amaaa
eşimin kankisinin düğünü.. o bize taktı şimdi bizde karşılığını vericez..
olur gülüm olur sanada takarım .. sen ne istiyon söyle bakem.. bilezik,yüzük... vs
kaydirigubbakcemile5
canlarımmmmmmmm pastamızı yeriz kutlarız doğum günümü okişşşşşş sonrada sizlerin yıldönümlerini kutlarız okişşşşşşşşşşşşş
benimde hihoyyyt hihoyyytBende agustos ayını çokkk sefiyorum evlilik yıl dönünümüzz varrdelikafadulden
tamam gülüüüüm atıcam zaten.. gitsin dertler sıkıntılar.. amaaaansositosositodüğün ha bol bol göbek at valla.bi düğün olsada bende stres atsam..
benim eşiminde kankisinin düğünü var bu akşam bizde oynarız ohhh yandan yandankaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
İçecem nann kaydirigubbakcemile3c
camdan dışarı üfür..
içeri geliyo dumaaann...
aaa bak ne diycem geçen haberlerde gördüm..
bi kahvehanede su hortumlarının bi ucunu dışarı çıkarmışlar bir ucu kahvehanenin içerisinde.. dışardaki uca sigarayı koymuşlar.. içerde oturup içiyorlardı..türk aklı..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?