Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasılsınız bakim kızlarrrr ağustos ayını çok seviyorum bennnn 5 ağustos doğum günümmmmmmmm:sm_cool:

cokacimcoook ne güzel allah uzun ömür versin sana pastamızı isteriz a.s benimde evlilk yıldönümü ağustosun 7 sinde :roflol:

canlarımmmmmmmm pastamızı yeriz kutlarız doğum günümü okişşşşşş sonrada sizlerin yıldönümlerini kutlarız okişşşşşşşşşşşşş

kız masalalh her yere altınmıtakıyonuz bende istiyom amaaa

eşimin kankisinin düğünü.. o bize taktı şimdi bizde karşılığını vericez..

olur gülüm olur sanada takarım .. sen ne istiyon söyle bakem.. bilezik,yüzük... vs
kaydirigubbakcemile5

eşimin kankisinin düğünü.. o bize taktı şimdi bizde karşılığını vericez..

olur gülüm olur sanada takarım .. sen ne istiyon söyle bakem.. bilezik,yüzük... vs
kaydirigubbakcemile5

benim eşiminde kankisinin düğünü var bu akşam bizde oynarız ohhh yandan yandankaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bende agustos ayını çokkk sefiyorum evlilik yıl dönünümüzz varrdelikafadulden
benimde hihoyyyt hihoyyyt

düğün ha bol bol göbek at valla.bi düğün olsada bende stres atsam..
tamam gülüüüüm atıcam zaten.. gitsin dertler sıkıntılar.. amaaaansositososito

nasılsınız bakim kızlarrrr ağustos ayını çok seviyorum bennnn 5 ağustos doğum günümmmmmmmm:sm_cool:

bacım az kalmış.... eniştem ne alcak acep sanaCADIARZU

benim eşiminde kankisinin düğünü var bu akşam bizde oynarız ohhh yandan yandankaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kısss elchin... aynı düğün olmasın bakeeemmm

belkim karşılaşırız.. birlikte göbek atarız vallahaa..:dance: :dance:

İçecem nann kaydirigubbakcemile3c

camdan dışarı üfür..

içeri geliyo dumaaann...

aaa bak ne diycem geçen haberlerde gördüm..
bi kahvehanede su hortumlarının bi ucunu dışarı çıkarmışlar bir ucu kahvehanenin içerisinde.. dışardaki uca sigarayı koymuşlar.. içerde oturup içiyorlardı.. türk aklı..kaydirigubbakcemile3

:dance::dance::dance::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kızlarrrr topiğin ilk sayfasını okuyun istersenizz:roflol:sigara içmeyenler rahatsız olanlar içinn yer varr :roflol:öyle böyle demeyi diye uyardım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…