E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
Ooooo herkez maşallah ne güzel dans ediyormuş böyle yaw k.k hatunlarıopuyorumnanaktan
Balımmm ama bana revamıdır bunca yemek hee benim gibi diyette olan birine:dilcikar:
Az yiyin azzz sonra benim gibi şişecekisniz mazallahkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2hihoyyytsositososito

Hırçınımmm canım seni burda görmek ne güzell:dance:Canım diyette olanlar için diyet menümüzde var balık,salatakaydirigubbakcemile3
:dance::dance::dance::dancebalkafam nan uyanamdınmı kaydirigubbakcemile cicişim kalkta bak bakam bana akşamki dediğini yaptım:1rolleyes:

Pinkim hoppp hoppp hopppkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2:teselli::dance::dance: oohhhhhh haydi dansa kızlar sabah sporu hemidezemuszemus hihoyyythihoyyyt
günaydın kızlarr![]()
![]()
Vildanımm hoşgeldinn canımm günaydınn:dance::dance::dance:canım hoşgeldin alkisalkisalkis :teytey:
Canımm hoşgeldinnn opuyorumnanaktanBeğendiysenn ne mutluu bana ..Sizide burdaa görmekk çokk güzelllhihoyyytBebe düşüncesini bir kenara atıpp partii vermenin zamanı gelmiştiiikaydirigubbakcemile3,balkafa nan sen ne güzel düşünmüşsün bu partiyi bizim gibilerede anca böyle bir parti yakışırdı be harika olmuş burası çok sevdim sırnaşık şey
:dance::dance::dance::dance::dance:
Sürmesinmiii semihammm :kedi:parti tam gaz devam ediyo anlaşılan
ve 1 ay öbür kırmızı karta kadarda sürerse bilmem artıkın
Valla iyice kurtlarıı dökücem ben:dance::dance::dance::dance: