Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ooooo herkez maşallah ne güzel dans ediyormuş böyle yaw k.k hatunlarıopuyorumnanaktan
Balımmm ama bana revamıdır bunca yemek hee benim gibi diyette olan birine:dilcikar:
Az yiyin azzz sonra benim gibi şişecekisniz mazallahkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2hihoyyytsositososito
2bhw0.gif

Hırçınımmm canım seni burda görmek ne güzell:dance:Canım diyette olanlar için diyet menümüzde var balık,salatakaydirigubbakcemile3
balkafam nan uyanamdınmı kaydirigubbakcemile cicişim kalkta bak bakam bana akşamki dediğini yaptım:1rolleyes:
:dance::dance::dance::dance:Pinkimm erkenden kalktımm parti için saçlarıma fönn çektimkaydirigubbakcemile3Azıcık süslendimzemuszemusopuyorumnanaktan
:dance::dance: oohhhhhh haydi dansa kızlar sabah sporu hemidezemuszemus hihoyyythihoyyyt
Pinkim hoppp hoppp hopppkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2:teselli:

234uy.jpg
günaydın kızlarr

2bhw0.gif

canım hoşgeldin alkisalkisalkis :teytey:
Vildanımm hoşgeldinn canımm günaydınn:dance::dance::dance:
balkafa nan sen ne güzel düşünmüşsün bu partiyi bizim gibilerede anca böyle bir parti yakışırdı be harika olmuş burası çok sevdim sırnaşık şey
Canımm hoşgeldinnn opuyorumnanaktanBeğendiysenn ne mutluu bana ..Sizide burdaa görmekk çokk güzelllhihoyyytBebe düşüncesini bir kenara atıpp partii vermenin zamanı gelmiştiiikaydirigubbakcemile3,
:dance::dance::dance::dance::dance:

parti tam gaz devam ediyo anlaşılan
ve 1 ay öbür kırmızı karta kadarda sürerse bilmem artıkın
Sürmesinmiii semihammm :kedi:
Valla iyice kurtlarıı dökücem ben:dance::dance::dance::dance:

oooooo kızlar burayada yetişmişsiniz yalnız ben fazla oynamayayım belki tutmuştur dimi :asigim:

balsurat ne iyi ettin herkesin kurtulması lazımdı stresten ohhhhhsositososito

ayyyyyyyyy süper bende istiyom o mamişlerden nohutumun canı çeker ama teyzeleri.:1shok::1shok:
siz bize mamiş verin bizde nohutumla size dua edelim .nasıl ama önce siz verin o mamişlerden bize:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

günaydın kızlar....
o en sonki yaş pasta ne güzel ya sanat harikası ...........

balsurat ne iyi ettin herkesin kurtulması lazımdı stresten ohhhhhsositososito

oooooo kızlar burayada yetişmişsiniz yalnız ben fazla oynamayayım belki tutmuştur dimi :asigim:
Hoşgeldinizz kızlarr sizi burda görmekk ne güzel:dance:Ohh hamile kalamamaktaa bencee bir ayrıcalıkk.Korunanlar bizii kıskansınlarr patlasınlar ohhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
ayyyyyyyyy süper bende istiyom o mamişlerden nohutumun canı çeker ama teyzeleri.:1shok::1shok:
siz bize mamiş verin bizde nohutumla size dua edelim .nasıl ama önce siz verin o mamişlerden bize:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Ooo hamişimiz gelmişş.Allahım nazarlardan korusunn sizi .Maşşallahh sübhanallhh diyelimm:nazar::1rolleyes:

Canımm güzell bir kısır tabağıı hazırlayımm :)sana yanındada kanepelerden:asigim:afiyett olsunn

Hoşgeldinizz kızlarr sizi burda görmekk ne güzel:dance:Ohh hamile kalamamaktaa bencee bir ayrıcalıkk.Korunanlar bizii kıskansınlarr patlasınlar ohhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Ooo hamişimiz gelmişş.Allahım nazarlardan korusunn sizi .Maşşallahh sübhanallhh diyelimm:nazar::1rolleyes:

Canımm güzell bir kısır tabağıı hazırlayımm :)sana yanındada kanepelerden:asigim:afiyett olsunn
haklısın canım ayrıcalıklıyız bizler 5 senedir daha tık yok :dance:

ohhh teyzesi yolla walla süper olur .oğluşum hepinizin melekleri gelsin diye dua edecek .
hepiniz hamile kalın ve kız doğurunda benim oğluşum öpsün hepsini sırnaşık şeysırnaşık şey

Balkafa bu parti 40 gün 40 gece mü sürcek yoksa:roflol:
binbir gece masalları gibim:roflol:

ohhh teyzesi yolla walla süper olur .oğluşum hepinizin melekleri gelsin diye dua edecek .
hepiniz hamile kalın ve kız doğurunda benim oğluşum öpsün hepsini sırnaşık şeysırnaşık şey
Puhaha seninn pamuk anne karnında çapkınlık sinyallerini veriyor baksana:jeyyar:yaramaz bişiiolcakkgamyoncuiremsu
haklısın canım ayrıcalıklıyız bizler 5 senedir daha tık yok :dance:
İsmin aylamı :asigim:Adaşız sanırsam .Bu aylaların kaderi bu sanırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hihoyyythihoyyytEvett sevommm kırmızı kartın inadına göbekk atıcam:dance::dance::dance::dance:

oh oh erkek annesi olmak böylede keyif işte öpsün bakalım benim yok nasılsa hehehe:roflol:

svcanım naber canım nasıl gidiyor hamilelik :nazar::nazar:

kızlar kahve içelimmi buyrun

Miss gibi kahve kokusu geliyorr biryerdenndelikafaduldendelikafadulden
Pinkimm canım elelrine sağlıkk.Mehmet efendii kahvesii bu kokusundan anladımdelikafaduldensırnaşık şey
Gelinn falınızaaa bakımm:jeyyar:
Bardagın üzeerinde küçük bir embrıyo varrkaydirigubbakcemile3

benim ticker neden görünmüyo yaw:uhm: değiştirem onu bari yaşlı görünüyom o zaman:roflol:

Pinkimm canım elelrine sağlıkk.Mehmet efendii kahvesii bu kokusundan anladımdelikafaduldensırnaşık şey

afiyet bal şeker olsun balıma ..kızlar sizede var buyrun:içelim:

Puhaha seninn pamuk anne karnında çapkınlık sinyallerini veriyor baksana:jeyyar:yaramaz bişiiolcakkgamyoncuiremsu

İsmin aylamı :asigim:Adaşız sanırsam .Bu aylaların kaderi bu sanırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hihoyyythihoyyytEvett sevommm kırmızı kartın inadına göbekk atıcam:dance::dance::dance::dance:
evet zaten diğer topikte teyzeleri ona çapkın ördek diyolar bütün teyzelerine asılıyo öpücük istiyo
şimdi senden de ister
hehe bak istedi ver bi dudak diyo sana :jeyyar:
oh oh erkek annesi olmak böylede keyif işte öpsün bakalım benim yok nasılsa hehehe:roflol:

svcanım naber canım nasıl gidiyor hamilelik :nazar::nazar:

olursa rahat bırakmaz ama söylim .yakalarsa öper çapkın nohut bu sırnaşık şey

evet zaten diğer topikte teyzeleri ona çapkın ördek diyolar bütün teyzelerine asılıyo öpücük istiyo
şimdi senden de ister
hehe bak istedi ver bi dudak diyo sana :jeyyar:

olursa rahat bırakmaz ama söylim .yakalarsa öper çapkın nohut bu sırnaşık şey

O azaman benden günah gitti.
Gell bakımm O yumuk yumuk pamuk yanaklarından öpücemmmmŞenizŞenizOhh bi dahaŞenizŞenizMızıldama bir dahakaydirigubbakcemile3Şeniz:roflol::roflol:

ivit mehmet efendi kahvesi canım..bebişide gördün köpüklerin arasındadelikafadulden

Back
X