şimdi herkes balkonunda bodur meyve ağacı yetiştiriyo tavsiye ederim büyük saksıda oluyo boyuda 1,5 metre kadar oluyor acayipde verimli
Benım eŞİmde cok meraklı bİzde taze soĞan nane dİkİktİk.gecen yıl domatesde dıkmıstık ama tatıle gıdınce kurudu bu sene kurumaz evdeyız..
bende maydanoz dere otu yetiştiriyorum çok zevkli biber sivri biber tıhumu aldım onuda dikicem inş.birde bodur limon agacı almayı düşünüyorum..paylaşırız burdan inş.ama benim eşim maydanoz toplıcam derken neredeyse köklere yakın makasdla toplamış çok üzüldüm inş.birdaha büyürler:)
Geçen sene salatalık ve çilek ekmiştim saksıya... Salatalıklar fazla büyümedi...2 tane küçücük oldu birisini eşim birisinide ben yedim kaydirigubbakcemile3
Çilekler ise 5-6 tane oldu...Görüntü muhteşemdi....Birde maydozlarım var unutmamak lazım...Üzerlerinden koparıyorum sürekli kendi kendine tekrar büyüyor....
bizde önümüzdeki ay bahçeli eve taşınıyoruz apartmanda bende yetiştirmek istiydum ama beceremem diye yapmamıştım... ama tohumları almaya başladım gidince domates salatalık maydonoz aklıma ne gelirse ekicem becerebiklcekmiyim bakalım:)
annem balkoonda pencerede domates biber yeşil soğan yetiştiriyo çok güzel oluyo hemde çiçek sakssında resimleri ekleyim paylaşırız
Arkadaşlar acemiyim ve balkonda maydonoz ve dereotu yetiştirmek istiyorum.Bama açıklamalı olarak neler almam ve yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz ltf. Tşk ederimmmmmmmmm
Kızlar bende çok ilgileniyorum bu konuyla.Balkonlarım çok geniş ve çok güzel güneş alıyor.Domates,biber ve nane,maydanoz,yeşil soğan dikmek istiyorum.Sizce geç mi kaldım bu sene?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?