Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balkon yüksek degildi oturdun sadece tam oturayım diye kendimi hafif geriye çektim hamileligim için sıkıntı olur mu?
Ne alaka ya?Balkon yüksek degildi oturdun sadece tam oturayım diye kendimi hafif geriye çektim hamileligim için sıkıntı olur mu?
Yanı cok hafif bı yukseklıge yerden yukarı doğru kendinizı cekerek oturdunuz dimi? Yok bısey olmaz bu kadar gerılmeyin. Zaten 27 haftalık gebelıkte vucudunuz buna elvermez yüksek olsa.Balkon yüksek degildi oturdun sadece tam oturayım diye kendimi hafif geriye çektim hamileligim için sıkıntı olur mu?
Normal oturdum ama yarım oturdum düşmeyeyim diye geriye çektim sadeceKendinizi yukari cekerek biraz yuksek bi yere oturdunuz sanirim. Birsey olmaz endise etmeyin
27 haftalik gebeyim balkon yüksek değildi normal oturdum tam oturayım diye hafif kendimi geriye çektim ama gebeligim için sıkıntı olur mu hoplama veya zıplama olmadı?
Şifreli kanal mi bu![]()
Ne alaka ya?
Normal oturdumKendinizi yukari cekerek biraz yuksek bi yere oturdunuz sanirim. Birsey olmaz endise etmeyin
Yanı cok hafif bı yukseklıge yerden yukarı doğru kendinizı cekerek oturdunuz dimi? Yok bısey olmaz bu kadar gerılmeyin. Zaten 27 haftalık gebelıkte vucudunuz buna elvermez yüksek olsa.
Evet ama normal di kendim Normal oturdum sadece yarım oturduğum için düşmeyeyim diye geriye çektim bu kadarYanı cok hafif bı yukseklıge yerden yukarı doğru kendinizı cekerek oturdunuz dimi? Yok bısey olmaz bu kadar gerılmeyin. Zaten 27 haftalık gebelıkte vucudunuz buna elvermez yüksek olsa.
Senin hamişliğine kurbanNormal oturdum ama yarım oturdum düşmeyeyim diye geriye çektim sadece
Demek istediğim balkon hafif yüksekti yarım oturdum dusmeyeyim diye kendimi geriye çektim o esnada plasentada filan sıkıntı olur mu diye sormuştum ama açıklayıcı soramadım galibahocam bahçedeki çeşmenin yanına otursam bi de az eğilip su içsem gebeliğime bişi olur mu? Değil mi ama bu
Canım @alevvekız gerçekten ne demek istediğin anlaşılmıyor. Anlaşılan da böyle komik oluyorkuzum çok şüphelendiysen doktoruna sor istersen.
E tamam bu kadar ıste bısey yok korkmaEvet ama normal di kendim Normal oturdum sadece yarım oturduğum için düşmeyeyim diye geriye çektim bu kadar
Rabbım sizede nasip etsin illaki korkuyorum yanlış hareket edicem diye ondan sizlere de sormak istedim ilk gebeligim olunca fazla bilgim de olmadığı içinSenin hamişliğine kurbanAllah bizlere de böyle sorular nasip etsin
aylardır deniyoruz malesef olmuyor
amacım seni yermek değil canım ama o kdar minnoş sormuşsun ki takılmadan edemedim
bebeğini sağlıkla kucağına al canım inşallah
Allah'ın izniyle birşey olmaz kuzum o kadarcık şeyle. Sağlıklı gebelikse zaten sıkı sıkıya tutunurDemek istediğim balkon hafif yüksekti yarım oturdum dusmeyeyim diye kendimi geriye çektim o esnada plasentada filan sıkıntı olur mu diye sormuştum ama açıklayıcı soramadım galiba
Doktor kontrolüm ekimin 15 gibi doktorum hastaneden ayrılacağı için yoğun oluyor telefon ile sorsam kızar diye hafif cekindimAllah'ın izniyle birşey olmaz kuzum o kadarcık şeyle. Sağlıklı gebelikse zaten sıkı sıkıya tutunurBi dahaki doktor kontrolün ne zaman? Aklına çok takılacak olursa doktor kontrolünü öne çek istersen
Evet kızabilirDoktor kontrolüm ekimin 15 gibi doktorum hastaneden ayrılacağı için yoğun oluyor telefon ile sorsam kızar diye hafif cekindim