akandeniz herşey güzel olacak Kayıtlı Üye 17 Kasım 2011 6.645 547 148 14 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzcan #41 dokunma sen... benim camın önünede yapmışlardı... çok güzellerdi...
H hel_in Guru Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2009 4.838 200 363 14 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzcan #42 uyuzcan .!.: herkes öyle dedi o yüzden dokunmucam hiç. evet aynen balkonu kullanmıyorum o konuda şanslılarr Genişletmek için tıkla... Bızım evdeki kusun yumurtasına captum kafese kus gırıyor ama yumurtaya dokuunmuyor:/ iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
uyuzcan .!.: herkes öyle dedi o yüzden dokunmucam hiç. evet aynen balkonu kullanmıyorum o konuda şanslılarr Genişletmek için tıkla... Bızım evdeki kusun yumurtasına captum kafese kus gırıyor ama yumurtaya dokuunmuyor:/ iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
uyuzcan ♥ A-B-K ♥ Kayıtlı Üye 30 Kasım 2012 5.829 1.403 248 14 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzcan #43 akandeniz .!.: dokunma sen... benim camın önünede yapmışlardı... çok güzellerdi... Genişletmek için tıkla... aynen daha sade annesi var yavru daha yumurtada ama anne bile çok tatlı yaa.. hel_in .!.: Bızım evdeki kusun yumurtasına captum kafese kus gırıyor ama yumurtaya dokuunmuyor:/ iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... hadi yaa tüh yumurtaya dokunmuyorsa iş kötü
akandeniz .!.: dokunma sen... benim camın önünede yapmışlardı... çok güzellerdi... Genişletmek için tıkla... aynen daha sade annesi var yavru daha yumurtada ama anne bile çok tatlı yaa.. hel_in .!.: Bızım evdeki kusun yumurtasına captum kafese kus gırıyor ama yumurtaya dokuunmuyor:/ iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... hadi yaa tüh yumurtaya dokunmuyorsa iş kötü
H hel_in Guru Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2009 4.838 200 363 14 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzcan #44 uyuzcan .!.: aynen daha sade annesi var yavru daha yumurtada ama anne bile çok tatlı yaa.. hadi yaa tüh yumurtaya dokunmuyorsa iş kötü Genişletmek için tıkla... Evet yumurtayı sanırım ısıtmadıgı ıcın kusun yyumurtası boş cıktı Sımdı bıda yumurtladı hıc dokunmuyorm kafesın uZetini örttüm usumesın dıye iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
uyuzcan .!.: aynen daha sade annesi var yavru daha yumurtada ama anne bile çok tatlı yaa.. hadi yaa tüh yumurtaya dokunmuyorsa iş kötü Genişletmek için tıkla... Evet yumurtayı sanırım ısıtmadıgı ıcın kusun yyumurtası boş cıktı Sımdı bıda yumurtladı hıc dokunmuyorm kafesın uZetini örttüm usumesın dıye iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
uyuzcan ♥ A-B-K ♥ Kayıtlı Üye 30 Kasım 2012 5.829 1.403 248 14 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzcan #45 hel_in .!.: Evet yumurtayı sanırım ısıtmadıgı ıcın kusun yyumurtası boş cıktı Sımdı bıda yumurtladı hıc dokunmuyorm kafesın uZetini örttüm usumesın dıye iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... evet üstüne yatmıyo ya mecbur boş çıkıyo ama artık yeni yumurtalar dolu çıkar
hel_in .!.: Evet yumurtayı sanırım ısıtmadıgı ıcın kusun yyumurtası boş cıktı Sımdı bıda yumurtladı hıc dokunmuyorm kafesın uZetini örttüm usumesın dıye iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... evet üstüne yatmıyo ya mecbur boş çıkıyo ama artık yeni yumurtalar dolu çıkar