Yavrular yumurtadan çikinca lütfen dikkatli olun.Bizim yavruyu kargalar parçalamışti kanlar içerisindeydi balkon.
kumru onlar benim balkonumda da var dün fark ettik
hiç ellemeyin
Bir kere orada yavrulayıp rahat ettiyse tekrar gelecek demektir. Ezberliyorlar çünkü
Bunu bildiğim için evlenmeden önce kombinin üstünde çalı çırpı görünce yumurta var mı diye bakıp yuvayı dağıtmak zorunda kalmıştım hem de birkaç sefer. Ben yuvamı yapmadan kuş gelip yapmaya kalktı
Yok artık tekrar çekemem valla hele ki yaz geliyor balkonu kullanmadan olmuyor. :26:
adamı anlamadım vala hem işe çıkmıyo hem yuvayı mı bozmuyo. ben allahtan korkarım o canlının yuvası bozulur mu. zararı olsada dursun,sonuçta yavruları olacakdün TV de gördüm adamın birinin tırına kumru yuva yapmış adam 2 haftadır falan tırı çalıştıramıyormuş. dediğine göre yuvaları 3 haftalık olurmuş, sürenin dolmasını bekliyormuş. İşe çıkmayor ama yuvasını bozmuyor. Nasıl bir vicdan bu?
sana zararı yoksa bırak kalsın zaten de ekmek kırıkları falan koyabilirsin.
Gerçekten çok pis oluyor. Başına gelen herkese sabır diliyorum. Yaz günü koku da çok olur.
Annemlerin balkonuna da saksının kenarına kumru yumurtlamıştı. Akşam karanlıkta çıkıp çamaşır asıyordum. Görmediği için dibine kadar girsen ürkmüyordu. Temizlik de yapsam görmezdi.
adamı anlamadım vala hem işe çıkmıyo hem yuvayı mı bozmuyo. ben allahtan korkarım o canlının yuvası bozulur mu. zararı olsada dursun,sonuçta yavruları olacakekmek kırıntısını o yokken koyucam görünce kaçıyo hemen
Yok tam motor kısmındaydı sanırım yuvası. Yuvası bozulmasın kendi bozsun diye işe çıkmıyormuş adam.
kumruların yuvasının süresi 3 haftaymış sanırım.
Kizlar ya bende hani ahsaptan kucuk kus yuvalari varya ev gibi onlsrdan alsam balkonuma gelirmi kus yuva olarak kullanirlarmi bende torun istiyorum
Benim arka balkonumda katlanan cam şeklinde.Oraya genelde çamaşır asıyorum.Geçenlerde yine çamaşır astım ve kuruması için camlardan birini araladım.Birkaç saat sonra oğlum kahkahalarla geldi anne balkona kuş girmiş diye.Birde ne göreyim 3 tane kumru aralık camdan girmiş,1 tanesi temiz çamaşırların üstüne kurulmuş :)))) Yerleride biraz kirletmişler kazıyarak çıkarabildim.Ama çok tatlı ve komiklerdi :)))
Hakikatten çok komikti.Ama bana balkonu kazıyarak temizlemek ve çamaşırları yeniden yıkamak gibi bisürü iş çıktı :)))
Serçe gelir mi bilmem de kumrunun rahat edeceği kadar büyük olursa kesin gelir. Hayvanların yumurtlayacağı ağaç kalmadı onlar da balkonları seçiyor.
merhaba kızlar, bu sabah yatak odasının balkonunda farkettim de güvercin küçük bi yuva yapmış ve 2 tane de yumurtası var.sorun şu ki yumurtanın biri yuvadayken diğeri düşmüş galiba az aşağıda. acaba yumurtayı alıp diğerinin yanına koysam güvercincik yuvaya gelir mi tekrar, onu kaçırmaktan korkuyorum. ayrıca onun için başka ne yapabilirim balkonda Eki Görüntüle 1110637
dokununca gıdıyolar
azıcık ekmek ıslatıp koyBılrısın
ne buyuk sanskı balkonunu kullanımıyomussun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?