Balkonda güvercin (Resimli)

Yok artık tekrar çekemem valla hele ki yaz geliyor balkonu kullanmadan olmuyor. :26:

dün TV de gördüm adamın birinin tırına kumru yuva yapmış adam 2 haftadır falan tırı çalıştıramıyormuş. dediğine göre yuvaları 3 haftalık olurmuş, sürenin dolmasını bekliyormuş. İşe çıkmayor ama yuvasını bozmuyor. Nasıl bir vicdan bu?
sana zararı yoksa bırak kalsın zaten de ekmek kırıkları falan koyabilirsin.

Yok artık tekrar çekemem valla hele ki yaz geliyor balkonu kullanmadan olmuyor. :26:

Gerçekten çok pis oluyor. Başına gelen herkese sabır diliyorum. Yaz günü koku da çok olur.

Annemlerin balkonuna da saksının kenarına kumru yumurtlamıştı. Akşam karanlıkta çıkıp çamaşır asıyordum. Görmediği için dibine kadar girsen ürkmüyordu. Temizlik de yapsam görmezdi.

adamı anlamadım vala hem işe çıkmıyo hem yuvayı mı bozmuyo. ben allahtan korkarım o canlının yuvası bozulur mu. zararı olsada dursun,sonuçta yavruları olacak ekmek kırıntısını o yokken koyucam görünce kaçıyo hemen

Kesinlikle çok pis balkonuma baktıkça burası nasıl temizlenecek diye düşünüp duruyorum Yavru uçtuktan sonra ağ falan mı gersem napsam gelmesinler tekrar :44:

Kizlar ya bende hani ahsaptan kucuk kus yuvalari varya ev gibi onlsrdan alsam balkonuma gelirmi kus yuva olarak kullanirlarmi bende torun istiyorum

Yok tam motor kısmındaydı sanırım yuvası. Yuvası bozulmasın kendi bozsun diye işe çıkmıyormuş adam.

kumruların yuvasının süresi 3 haftaymış sanırım.

Yok tam motor kısmındaydı sanırım yuvası. Yuvası bozulmasın kendi bozsun diye işe çıkmıyormuş adam.

kumruların yuvasının süresi 3 haftaymış sanırım.

hımm anladım canımm. 3 hafta mı acaba benim kumrucuk ne zaman yattı yuvayaa ne kadar zamanı kaldı,gitmese ordan ya

Kizlar ya bende hani ahsaptan kucuk kus yuvalari varya ev gibi onlsrdan alsam balkonuma gelirmi kus yuva olarak kullanirlarmi bende torun istiyorum

Serçe gelir mi bilmem de kumrunun rahat edeceği kadar büyük olursa kesin gelir. Hayvanların yumurtlayacağı ağaç kalmadı onlar da balkonları seçiyor.

Benim arka balkonumda katlanan cam şeklinde.Oraya genelde çamaşır asıyorum.Geçenlerde yine çamaşır astım ve kuruması için camlardan birini araladım.Birkaç saat sonra oğlum kahkahalarla geldi anne balkona kuş girmiş diye.Birde ne göreyim 3 tane kumru aralık camdan girmiş,1 tanesi temiz çamaşırların üstüne kurulmuş :)))) Yerleride biraz kirletmişler kazıyarak çıkarabildim.Ama çok tatlı ve komiklerdi :)))

çamaşırlara mı bu sefer yuva yapılacak yeri güzel seçmişler heheheh aynen çok tatlılar ya az pis olsalardaa

Hakikatten çok komikti.Ama bana balkonu kazıyarak temizlemek ve çamaşırları yeniden yıkamak gibi bisürü iş çıktı :)))

Serçe gelir mi bilmem de kumrunun rahat edeceği kadar büyük olursa kesin gelir. Hayvanların yumurtlayacağı ağaç kalmadı onlar da balkonları seçiyor.

Benimde balkonumda yavrular var.

Keşke sadece ağaç kalmadı diye gelse. Buralar eskiden tarlaydi. Ağaç zaten yoktu. Çevrede barakalarda kuş besliyorlar. Cins kuşlar... çiftleşmek için bizim balkonlari seçiyorlar. Adamlara kızıyorum....

tamam gelsinlerde batirmasinlar ya..

Kendindimde temizleyemem yedim ayvayi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dokununca gıdıyolar
azıcık ekmek ıslatıp koyBılrısın
ne buyuk sanskı balkonunu kullanımıyomussun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…