- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
- Konu Sahibi fattylamb94
-
Ne verdiniz birde 3. Kata nasıl ve nerden cıkmıs olabilir düşmüşse catıdan kırıgı olabilirKızlar 3. Katta oturuyorum balkona kedi gelmiş çok miyavlıyor yemekte verdik yemiyor bizden kaçmıyorda ne derdi olabilir acaba
Tavuk yapmıştım bugün artanını verdim. Buraya kediler çok kolay tırmanıyor alışık olduğumuz bir durumda bu sürekli miyavlıyor hic durmadan ve gayet rahat geziniyor. Yarın götürürüm veterinere ama yavrum bişeyi var gibi
Yavru değilse hamilede değilse büyük ihtimalle kızışma miyavlamasıdır yani inş. Öyledir.Tavuk yapmıştım bugün artanını verdim. Buraya kediler çok kolay tırmanıyor alışık olduğumuz bir durumda bu sürekli miyavlıyor hic durmadan ve gayet rahat geziniyor. Yarın götürürüm veterinere ama yavrum bişeyi var gibi
Sen kapıyı acık bırak o içeri girer ama tavuk salçalı baharatlıysa yemez varsa mama ve su verin baska kimse yokmu evdeKızlar ben kediye dokunamıyorum ki fobim var yemek falan veririm herşeyi yaparım ama elime alıp onu içeri sokamam
Kuş için gelmiş olsa miyavlamaz acayip bir ses cıkarır hala miyavlıyor mu
Zaten sesinden uyuyamazsın karnına bak şişkin miEvet hiç durmadan acaba hamile falan mı aklıma hiç bişey de gelmiyor onu orda öylece bırakıp uyuyamam
Baktımda öyle aşırı bi şişlik yok gibi belkide ben anlamıyorumdurZaten sesinden uyuyamazsın karnına bak şişkin mi
Fotograf atabilirsinBaktımda öyle aşırı bi şişlik yok gibi belkide ben anlamıyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?