Balkonda ki kedi :(

Rica ederim korkma canım ac camı içeri girsin varsa çiçek topragın onu kutuya koyup odaya bırak sabah arkadasın gelirse vete götürün karanlıkta karnu pek belli olmuyor hamileysede kendi dogum yapar

Rica ederim korkma canım ac camı içeri girsin varsa çiçek topragın onu kutuya koyup odaya bırak sabah arkadasın gelirse vete götürün karanlıkta karnu pek belli olmuyor hamileysede kendi dogum yapar
Küçük yaşta saldırıya uğramıştım ve o korkumu yenemiyorum yoksa çoktan onu kucağıma almıştım hiç kıyamıyorum

Belki
Küçük yaşta saldırıya uğramıştım ve o korkumu yenemiyorum yoksa çoktan onu kucağıma almıştım hiç kıyamıyorum
bu korkunu yenmek için bir fırsattır sana muhtac bir can var odanın kapısını kapatırsın tek basına durur en fazla bak bende 3. Katta oturuyorum benim azmanlar merdivenlerden gelir hiç balkondan tırmanan olmadı tavugun kremasını akıt su ve toprak koy odaya kapat

Öyle diyince içim gidiyor da malum öğrenci evi tek odam var mutfakta amerikan gibi sabaha kadar uyuyamam ki

Yok yok valla saat 4 oldu gözüme uyku girmiyor ama yakınlarda yavrulasa kesin seslerini falan duyardım şuan yanına 2 3 tane daha kedi geldi

Tatlım nedir son durum
Sabah kedi hala gitmemişti bizde aldık içeri kocaman bi koli bulduk ona koyduk mama aldık. Veterinere götüremedik çünkü yakınlarda hic yok otobüsede kediyle almazlar diye gidemedik. Ama şimdi iyi gibi bişeyi yok akşama kedisi olan bi arkadaşıma vermeyi düşünüyorum ben bakımından pek anlamam çünkü

Sabaha kadar beklemis mi ay kıyamam ben ona canım benim mamasını yediyse tuvaletini takip et mutlaka ishal, kan gibi birşey varsa acil vete gitmesi lazım hangi ildesin tatlım

Kıyamamm sahiplendirmen çok güzel olucak benimde başıma gelmişti eskiden lojmanlarda oturuyorduk ne içeri giriyodu ne yanaşıyordu bağırıyordu sabaha kadar başında beklemiştim sonra veterinere götürmüştüm zararlı şeyler miğdesinden kıvranıyormuş garibim o yere atılan kimyasalları farkedemiyor bazı kediler bunlarıda göz önünde bulundurmak lazım herneyse şuan iyiyse sorun yok çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…