BALKONDA SİGARA İÇMEMİZE İZİN VERMEDİLER

Sigara bazı insanların kırmız çizgisidir. Benim eşim mesela sigara içmeye başlasam benden ayrılabilir. Hele ki çocuğumuz söz konusu olduğunda aşırı hassastır. Ve evet sigara içmeyen insanların balkonunda bile içsenizo koku eve doluyor normal büyüklükte bir ev ise.
Apartman dışına çıkıp içebilirsiniz çok uzun süreli görüşmelerde.

Biraz zaman verin. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama lohusalık gerçekten farklı bir durum ve ilk çocukta daha yoğun yaşanıyor. Benim de ilk çocukta dikkat edip, ikinci olunca ben bunu niye bu kadar dikkat etmişim ki dediğim şeyler oldu.
Ama gerçekten de o kadar küçük masum savunmasız bir bebeğin sigaraya maruz kalmamalarini istemeleri makul

Herkesin kendi evi kendi kuralı 3-5 saatte içmeyin .

Balkonda içince o koku içeriye girmiyor zannediyorsunuz ama giriyor en basiti kifayetlerinize siniyor,eller kokuyor ve ağız kokuyor bu kokuda diğer kişilere ulaşıyor böylelikle.

Yeni bebekli izin vermemeleri gayet normal. Ben de sigara içen biriyim ama gittiğim yerde böyle bir kural 1 saat dişimi sıkarım

Koca gün nasıl oturduğunuzu merak ettim ben. Bebek doğmadan önceydi sanırım bu durum. Yani lohusa kadının evinde bütün gün oturmazsınız zaten.

Sigara içenlerin yüzsüzlüğü ne olacak böyle ya? Her konuda haklılar, nasıl içirtmez bana sigara evindeee?!!!
İster balkonda için ister aşağı kapı önüne çıkıp için, leş gibi kokuyor içeri girdiğinizde farkında değilsiniz. Sigara içenlerin bu tribini de anlamıyorum, eroinman gibi sigara da sigara içmezse ölecek modunu. Gerçekten bekleyemiyor musunuz içmeden? Bebekli evde sigara içeceğim diye tutturan insanlara kayın az bile söylemiş.

Balkonda da içseniz içeri girdiğiniz de sanki evde içmiş gibi oluyor o koku. Ben de içmiyorum misafirime balkonda içiriyorum ama o leş koku oluyor malesef.. fıs fıs sıkıyorum. Bebeğim olunca bende izin vermem o şekilde.
Takmayın siz de haklılar o, onların alanı. İdare edin

4 aylık hamile bir anne adayı olarak yazıyorum,

Yapmayın lütfen.
Bir günlük bebeğin olduğu eve tüm gün oturmak için de gitmeyin, sigara da içmeyin. O anne babayı da uyarmak zorunda bırakmayın.
Biraz empati,
Biraz anlayış
Yeni ebeveynlerin en çok bu ikisine ihtiyaçları vardır eminim.
Ufaklığa bol sağlık dilerim..

Alınacak birşey yok bunda.
Her istediğimizi,istediğimiz yerde yapamayız,yapmamaliyız..
Bende kullandım,arada tek tük ictiğim oluyor hala ama çocuklarım hiç görmedi,onlar varken içmem,hassasiyeti olan yada kullanmayan birinin evine gittiysem çocuk olmasına gerek yok bu arada,istememesi yeterli,teklif bile etmem balkonda bir sigara iceyim mi diye.
Yada sigara içilmeyen bir alanda içmeye yeltenmem,kapalı alan,çocuk parkı vb.
1-2 saat sonra içseniz olmuyor mu yani anlamadım.

Ev sahiplerini tebrik ederim, genelde sıgara içen misafire evimde içme demekte çekinen bir milletiz "ayıp" olur diye.
Annem bastonuyla kovalar, çok kibardır. Ben şahsi evimde en azından balkonda içebilirsiniz diyorum, annem evine gelip bilmeden balkona sigara içmeye çıkanı kokuyu taaa odadan alıp gelip bastonuyla dürtüyor

Bebege dokunmasanızda oturduğumuz ortama yayılıyor sigara kokusu bu sebepten içmenizi istememiş olabilirler. Çok dayanamıyorsanız sigarasız durmaya siz de gitmeyin sürekli abartılı bir tepki değil gayet haklılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…