BALKONDA SİGARA İÇMEMİZE İZİN VERMEDİLER

Çok da iyi yapmislar, benim ablamın evinde de annem babam sigara içemez. Çok canı çeken markete diye çıkar yolda içer
Çıkacaksınız balkonkdan , pis pis kokacak nefesiniz.rahatsiz olacak insanlar.
Ben de çok rahatsız olurum sigara icen insandan.
Ayrıca adam haklı, 3 saat duramiyor musun el evinde sigara içmeden? Bu kadar mı bagimlisin?

Bı hemşire arkadaş demişti balkonda sigara içiyoruz,içeri girince uzerimizi değiştiriyoruz,dış fircaliyoriz,ellerimizi yüzümüzü yıkıyoruz hâlâ koku kalıyor.
Sigara üzerimizden arinmiyor.
Ben bunu sigara içerken fark ediyorum sigara içmeyenler daha çok rahatsız oluyor normal olarak.

Siz fark etmeseniz dahi içeriye geldiğinizde hala sigara kokmaya devam ediyorsunuz. Elleriniz, nefesiniz, üstünüz

O yüzden idare edin. Erken kalkın evinizde için.

Çok hassas oldukları için eltim 4aylık olana kadar sigara içmeye devam etti tiksinti geldi de bıraktı. Koca gün doğumdan önce oturuyorduk samimiyet aile bir arada olmayı seviyor. şimdi sık gitmeler olmaz zaten. herkesin kendi evi doğru ama ziyaretlerimiz kısa olur yani onu demek istedim gelin edin diye ısrarda ediyorlar genel olarak.

işte bu süper.
normalde ev sahibi ne derse o, evin kuralına uyarım.
çocuklu evde asla sigara içmem
sigara içtikten sonra ellerimi yıkarım vs vs
tatlı su yeşilaycı'sı olmuş olabilirler
belki lohusalıktandır
üstünde durmayın bence

Sigarayı bıraktım uzun süre önce.
Yani yazacaklarım tiryaki hassasiyeti asla değil.
Balkonda içilmesine de laf ediliyorsa o gelene saygısızlıktır. Gelenin sigara içtiği biliniyor sonuçta. Konunun bebekle alakasız yok, bebek üstünden güç gösterisi bu. Keşke beklemeden çıkıp gitseydiniz.

Eltiniz zamaninda icti diye siz kendinizde sigara icme hakki mi goruyorsunuz?

Muhtemelen bende öyle düşünüyorum hamileyken de bizim yanımızdan ayrılmıyordu biz sigara içerken yanımıza geliyordu aynı hassasiyeti o zamanda gösterselerdi samimi gelirdi bizede. Neyse bizde uyarılınca içmedik onların evi onların kararı.

Ee kardeşine gelme mi diyecek sigara içiyor diye?

Tabii ki biliyorlar biz hastaneden çıkmalarına yardım etmeye gittik hayır eve geçerken deyin bari evde içmenize izin veremiycez diye bizde içelim dışarda duralım biraz sonra çıkalım, bende öyle algıladım ama yapacak bir şey yok

Bebek olayını bilmem ilgi alanım değil ama sigarayı balkonda da içsen kokusu senle geliyor eşimden biliyorum. İlk bebekleri diye kastılar heralde sizde iki saat oturun kalkın. Ama ne zamana kadar böyle devam eder bilemedim

Ee kardeşine gelme mi diyecek sigara içiyor diye?

Hayır, baştan söyleyecek. Evde içilmesini istemiyoruz eve girmeden dışarıda için diyecek.
Çünkü yemek sonrası sigara içmek tiryaki olmayı geçiyorum günde 3 5 sigara içen insanın bile rutinidir yani hiç sürpriz değil o kısım.

Hastaneden o gün çıkmış çocuğu kucaklarına alacaklarını vs de sanmıyorum. O yüzden son dakikaya kadar sessiz kalmak hoş değil. Ki öncesinde hiç bu tarz hassasiyetleri yokmuş.

İlk gebelikse çoğu şeyin farkında olamamıştır. Benim de ilk gebeliğim pata küte geçti, 2.de daha pimpirikliydim.

Eltinizin yaptığı zaten çok yanlış da bu sizi haklı çıkarmıyor, içme dendiyse buna alınmanın kırılmanın manası yok. Kendiniz düşünmelisiniz aslında, eltim sigara içmiş olabilir ama bu bebek yeni doğmuş en ufak kokuya hassas burada içmeyeyim veya hamile kadının yanında içmeyeyim diye. Şu bebelerin çektiği eziyet bitmedi, daha annesinin karnında başlıyor zehirlenmeye yetmiyor bir de eve gelen misafir sigara diye tutturuyor, yazık günah. Gerçekten asla anlayabileceğim kafalar değil.

Akıllarına gelmemiştir el kadar bebeğin olduğu evde sigara içemedi diye trip atacakları. Sürpriz olmasına gerek yok, hassasiyettir bu. Hasta ziyaretine giderken hastanın size "sigara içmeyin, elinizi yıkayın, çok yaklaşmayın" demesini mi bekliyorsunuz yoksa bunları zaten önden akıl ediyor musunuz? Oluru akıl etmektir çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…