Çok hassas oldukları için eltim 4aylık olana kadar sigara içmeye devam etti tiksinti geldi de bıraktı. Koca gün doğumdan önce oturuyorduk samimiyet aile bir arada olmayı seviyor. şimdi sık gitmeler olmaz zaten. herkesin kendi evi doğru ama ziyaretlerimiz kısa olur yani onu demek istedim gelin edin diye ısrarda ediyorlar genel olarak.
Tabi ki değiller onlara kalsa mis gibi kokuyorlar hele ağızlariSigara içenler koktuklarının farkında değil mi? Evde bebek var gayet haklılar
Çok hassas oldukları için eltim 4aylık olana kadar sigara içmeye devam etti tiksinti geldi de bıraktı. Koca gün doğumdan önce oturuyorduk samimiyet aile bir arada olmayı seviyor. şimdi sık gitmeler olmaz zaten. herkesin kendi evi doğru ama ziyaretlerimiz kısa olur yani onu demek istedim gelin edin diye ısrarda ediyorlar genel olarak.
Muhtemelen bende öyle düşünüyorum hamileyken de bizim yanımızdan ayrılmıyordu biz sigara içerken yanımıza geliyordu aynı hassasiyeti o zamanda gösterselerdi samimi gelirdi bizede. Neyse bizde uyarılınca içmedik onların evi onların kararı.işte bu süper.
normalde ev sahibi ne derse o, evin kuralına uyarım.
çocuklu evde asla sigara içmem
sigara içtikten sonra ellerimi yıkarım vs vs
tatlı su yeşilaycı'sı olmuş olabilirler
belki lohusalıktandır
üstünde durmayın bence
Ee kardeşine gelme mi diyecek sigara içiyor diye?Sigarayı bıraktım uzun süre önce.
Yani yazacaklarım tiryaki hassasiyeti asla değil.
Balkonda içilmesine de laf ediliyorsa o gelene saygısızlıktır. Gelenin sigara içtiği biliniyor sonuçta. Konunun bebekle alakasız yok, bebek üstünden güç gösterisi bu. Keşke beklemeden çıkıp gitseydiniz.
Tabii ki biliyorlar biz hastaneden çıkmalarına yardım etmeye gittik hayır eve geçerken deyin bari evde içmenize izin veremiycez diye bizde içelim dışarda duralım biraz sonra çıkalım, bende öyle algıladım ama yapacak bir şey yokSigarayı bıraktım uzun süre önce.
Yani yazacaklarım tiryaki hassasiyeti asla değil.
Balkonda içilmesine de laf ediliyorsa o gelene saygısızlıktır. Gelenin sigara içtiği biliniyor sonuçta. Konunun bebekle alakasız yok, bebek üstünden güç gösterisi bu. Keşke beklemeden çıkıp gitseydiniz.
Ee kardeşine gelme mi diyecek sigara içiyor diye?
İlk gebelikse çoğu şeyin farkında olamamıştır. Benim de ilk gebeliğim pata küte geçti, 2.de daha pimpirikliydim.Muhtemelen bende öyle düşünüyorum hamileyken de bizim yanımızdan ayrılmıyordu biz sigara içerken yanımıza geliyordu aynı hassasiyeti o zamanda gösterselerdi samimi gelirdi bizede. Neyse bizde uyarılınca içmedik onların evi onların kararı.
Valla şaşıyorum sanki güzel bir şey çekiyorlarmış gibi güzel kokmayı falan mı bekliyorlarTabi ki değiller onlara kalsa mis gibi kokuyorlar hele ağızlari
Eltinizin yaptığı zaten çok yanlış da bu sizi haklı çıkarmıyor, içme dendiyse buna alınmanın kırılmanın manası yok. Kendiniz düşünmelisiniz aslında, eltim sigara içmiş olabilir ama bu bebek yeni doğmuş en ufak kokuya hassas burada içmeyeyim veya hamile kadının yanında içmeyeyim diye. Şu bebelerin çektiği eziyet bitmedi, daha annesinin karnında başlıyor zehirlenmeye yetmiyor bir de eve gelen misafir sigara diye tutturuyor, yazık günah. Gerçekten asla anlayabileceğim kafalar değil.Çok hassas oldukları için eltim 4aylık olana kadar sigara içmeye devam etti tiksinti geldi de bıraktı. Koca gün doğumdan önce oturuyorduk samimiyet aile bir arada olmayı seviyor. şimdi sık gitmeler olmaz zaten. herkesin kendi evi doğru ama ziyaretlerimiz kısa olur yani onu demek istedim gelin edin diye ısrarda ediyorlar genel olarak.
Akıllarına gelmemiştir el kadar bebeğin olduğu evde sigara içemedi diye trip atacakları. Sürpriz olmasına gerek yok, hassasiyettir bu. Hasta ziyaretine giderken hastanın size "sigara içmeyin, elinizi yıkayın, çok yaklaşmayın" demesini mi bekliyorsunuz yoksa bunları zaten önden akıl ediyor musunuz? Oluru akıl etmektir çünküHayır, baştan söyleyecek. Evde içilmesini istemiyoruz eve girmeden dışarıda için diyecek.
Çünkü yemek sonrası sigara içmek tiryaki olmayı geçiyorum günde 3 5 sigara içen insanın bile rutinidir yani hiç sürpriz değil o kısım.
Hastaneden o gün çıkmış çocuğu kucaklarına alacaklarını vs de sanmıyorum. O yüzden son dakikaya kadar sessiz kalmak hoş değil. Ki öncesinde hiç bu tarz hassasiyetleri yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?